Uitnodiging Lemax Europe 15 april 2023

INSCHRIJVING GESLOTEN!

Wij zijn uitgenodigd door Arie, Yvonne en Johan van Lemax Europe in Roelofarendsveen voor een clubmeeting in de showroom van Lemax. Een exclusief bezoek voor leden van de KerstdorpClub! Een plek waar normaal alleen inkopers van de diverse tuincentra en andere shops komen om hun inkopen te doen voor het volgende seizoen.


Dit bezoek zal dezelfde opzet hebben als afgelopen jaar. Er is gekozen om 2 groepen van 25 mensen uit te nodigen voor deze meeting! Dus dubbel zoveel kans om te worden ingeloot! hoe gaaf is dat!

Foto van ons bezoek in 2022

De eerste groep zal ’s morgens aanwezig mogen zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur en onder het genot van een kop koffie en wat lekkers kunnen genieten van de prachtige showroom en de nieuwe items van 2023! De tweede groep wordt ontvangen van 13.00 uur tot 15.00 uur, ook weer onder het genot van een drankje en wat lekkers.

Klik hier voor een verslag van ons bezoek in 2022.

Deze meeting is altijd zeer populair, vandaar dat wij voor deze meeting een loting houden en een aantal regels hebben:

  • Inschrijven kan tot en met 31 maart via onderstaand formulier.
  • De inschrijving is persoonlijk; graag per persoon één inschrijfformulier invullen. Je kunt een voorkeur opgeven voor ochtend of middag maar dat wordt pas na de loting definitief. Helaas beperkt ons het maximale aantal deelnemers om partners samen te voegen dus het kan voorkomen dat slechts een van de twee mag komen.
  • Hierna wordt er geloot wie er mee kan naar Lemax. Uiterlijk op 8 april geven wij iedereen die is ingeloot een berichtje dat je mag komen en in welke groep je bent ingedeeld.
  • Kinderen t/m 12 jaar en huisdieren zijn helaas niet toegestaan op deze meeting.
  • De inschrijving wil nog niet zeggen dat je ook naar deze meeting kunt komen, dat wordt pas definitief na loting. Alleen de mensen die een persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen kunnen aanwezig zijn op het aangegeven dagdeel.

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: