Hoe word ik lid van de KerstdorpClub?

Regelmatig krijgen wij de vraag, hoe je lid kunt worden van de KerstdorpClub. Het eigenlijk heel simpel. Deze website is gratis toegankelijk en daarop staat in principe net zo veel info als bijvoorbeeld op Facebook of Instagram. Dus kom je op deze website en heb je bv geen Facebook of Instagram zou je niets moeten missen.

Maar op Facebook of Instagram hebben wij wel meer interactie met de leden en daarom tellen wij die leden en mogen wij ons ondertussen prijzen met ruim 4900 trouwe leden op Facebook en ruim 1300 leden op Instagram.

Trots op onze sponsoren

Zodra je ons daar volgt ben je in principe dus “lid” van de KerstdorpClub. Er is dus geen contributie en draait de gehele club op donatie’s en sponsoren. Hierdoor hebben wij natuurlijk ook wat beperkingen, zo bepaalt Facebook vooral wat zij willen laten zien en hebben wij daar geen invloed op. Maar ook hebben wij van jullie geen contact gegevens en kunnen bijvoorbeeld geen nieuwsbrief versturen.

Natuurlijk hebben wij dat overwogen maar weet dat een nieuwsbrief versturen voor bijna 6000 leden tussen de 50 en 200 euro kost per maand en dat is er gewoon weg niet. De nieuwsbrieven maken wij wel en staan zowel hier op de website als op onze Facebook en Instagram pagina’s. Je kunt ze dus gewoon lezen als je even deze website bezoekt.

KerstdorpClub Clubdag 2022

Deelnemen aan evenementen als de knutsel-, inspiratie- en/of clubdag wordt een kleine bijdrage gevraagd aan de leden die die dag ons bezoeken. Dit bedrag gaat geheel op aan de kosten van die dag. Maar vergeet niet dat wij tot heden op de clubdagen bijna iedereen met een cadeautje van een van onze sponsoren konden voorzien inclusief een goodie bag bij de entree.

TC Meeting bij TuinCentrum Osdorp

De tuincentra meetings zijn gratis te bezoeken. Deze zijn wel vaak in onze eigen omgeving omdat wij vooraf enkele keren naar het tuincentrum afreizen om die dag te regelen. Naast ontvangst met koffie/thee en vaak wat lekkers ook een mooie clubkorting. Maar heb jij goed contact met bijvoorbeeld een tuincentrum in andere delen van Nederland en je wil ons met deze voorbereidingen helpen staan wij voor open, graag zelfs!

Dus voel je welkom! Is er iets vraag of meldt het ons en wij helpen je graag!

Floris & Jan

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: