Verslag knutselen in Achterveld 2023

Zondag 12 maart 2023 waren wij te gast in Achterveld, in ontmoetingscentrum de Moespot.

De groep tijdens het knutselen in Achterveld.

De zondag begint al vroeg als wij rond 8 uur afreizen naar het mooie Achterveld. Daar aangekomen zijn wij nog niet eens de eerste. Snel wordt een plan gemaakt wie waar staat en worden de tafels en stoelen neer gezet.

Langzaam komen er meer leden aan en nemen plaats aan de tafels en kletsen wat bij. Als bijna iedereen er is heten wij iedereen welkom en vertellen wij even over de dag en wat wij verder nog doen dit seizoen en al kunnen delen.

Als iedereen aan het knutselen gaat, zien wij her en der oa een nieuwe bloesem boom ontstaat, een berenbrug wordt gemetseld, een vrolijk decor voor een later te maken cupcake thema. Ook geeft Mickey kleine demo’s en beantwoord vele leuke vragen, hij was ook zeer verrast en door de kleinere opkomst kon hij nu meer tijd nemen voor de uitleg anders dan op de clubdag vorig jaar. Werner zit rustig op zijn gemak en gooit er soms wat Zeeuwse termen uit en repareert ondertussen menige items door ze oa te voorzien van nieuwe motortjes en snaren. Raymond geeft ondertussen wat 3D demo’s en ook hij beantwoord vele leuke vragen.

Klik hier voor een compleet foto album van deze dag van diverse leden:
https://myalbum.com/album/mqFXRLmKpyiEds

Mickey helemaal in zijn element tijdens de knutseldag.

Tijdens de knutseldag mogen wij na een langdurig beraad onze Raymond welkom heten binnen de organisatie van de Kerstdorpclub. Raymond gaat ons oa bijstaan bij de technische support van website en socials, iets waar hij beter in thuis is dan wij. Raymond welkom!

Wij danken de vrijwilligers van de Moespot en in het bijzonder Marvin en Martin voor de bar en lunch tussen de middag.

Volgende meeting 15 april bezoek aan Lemax Europ, heb jij je al aangemeld? Info in de Agenda!

Floris & Jan

PS Volgende knutseldag 10-03-2024