Bezoek Lemax Europe 2022

Zaterdag 30 april 2022 waren wij te gast bij Lemax Europe in Roelofarendsveen. Hier is het hoofd kantoor van Lemax Europa. Arie Vuijk eigenaar en gastheer van deze dag samen met zijn team waaronder Ellen en Johan hebben ons ontvangen in de mooie nieuwe showroom op de tweede etage langs de A4. De dag was iets anders dan voorgaande edities maar hierdoor konden wij twee keer 25 leden ontvangen.

De groep van de ochtend te gast bij Lemax Europe.

Na koffie en gebak mocht iedereen zijn gang gaan door overal foto’s en filmpjes van te maken. De geheel in tudor stijl showroom is een walhalla voor de kerstdorp liefhebber en wij hebben dan ook alleen maar lachende gezichten gezien. Na afloop krijgen de aanwezige nog een presentje en gaat iedereen weer naar huis.

Klik hier voor een compleet foto album van deze dag van diverse leden:
https://myalbum.com/album/mqFXRLmKpyiEds

De groep van de middag met gastheer Arie en Johan.

Wij danken Arie en zijn team voor de geweldige ontvangst op een plek waar je eigenlijk niet kunt komen. De uitnodiging voor volgend jaar staat alweer op de agenda dus wees er snel bij als de volgende uitnodiging begin volgend jaar online komt.

Floris & Jan

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

2 gedachten over “Bezoek Lemax Europe 2022

  1. Ziet er Top uit de nieuwsbrief!! Top geregeld allemaal voor ons als leden om zo een kans aangeboden te krijgen! Nogmaals hartelijke dank Jan en floris groetjes Moontje

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: