meer over ons…

Ik ben Jan Kol Jr. Ik ben sinds de oprichting van de KerstdorpClub betrokken bij deze gezellige club!

Zelf bouw ik over het algemeen met Department 56, en dan bij voorkeur de Christmas Carol serie.

Mijn dorp noem ik dan ook altijd Christmas K(ar)ol.

Ook spaar ik brandweerkazernes van alle verschillende merken.

Ik probeer de verbindende factor te zijn binnen de club en probeer samen met Floris en Wendy diverse leuke meetings te organiseren!

Ik ben Wendy Metselaar en al heel lang betrokken bij de KerstdorpClub!

Helaas bouw ik momenteel door omstandigheden niet meer.

De laatste jaren kan ik ook niet veel aanwezig zijn bij de diverse meetings, en ben ik vooral op de achtergrond actief om Jan en Floris te ondersteunen bij al het werk wat er bij deze club komt kijken….

Ik heb altijd veel plezier beleefd aan het dorpen bouwen, maar ook aan de gezelligheid erom heen met de mensen van deKerstdorpClub, dus daar blijf ik me graag voor inzetten!

Ik ben Floris Custers en bouw sinds 2009 kerstdorpen. Ik begon zoals de meesten met een klein dorpje. Het jaar erop kwam de Dickensville Elfstedenseries uit, en sindsdien ben ik verslingerd geraakt aan deze serie, en ben dus ook enthousiast bouwer van Elfstedendorpen. Sinds 2014 ben ik ook bezig met de organisatie van de Kerstdorpclub; ik zet me graag in voor deze super gezellige club, voor leuke meetings, daarbij geholpen door een toffe club vrijwilligers die ons helpen om van de diverse evenementen een succes te maken!

%d bloggers liken dit: