Over ons

Ik ben Jan Kol Jr. Ik ben sinds de oprichting in 2009 van de KerstdorpClub betrokken bij deze gezellige club!

Zelf bouw ik over het algemeen met Department 56, en dan bij voorkeur de Christmas Carol serie. Mijn dorp noem ik dan ook altijd Christmas K(ar)ol.

Daarnaast spaar ik brandweerkazernes van alle verschillende merken. Deze verzameling is uitgegroeid tot bijna 80 kazernes met bijpassende figurines, koetsen en wagens.

Ik probeer de verbindende factor te zijn binnen de KerstdorpClub en probeer samen met Floris, Raymond en Wendy diverse leuke meetings te organiseren!

Ik ben Wendy Metselaar en al heel lang betrokken bij de KerstdorpClub!

Helaas bouw ik momenteel door omstandigheden niet meer.

De laatste jaren kan ik ook niet veel aanwezig zijn bij de diverse meetings, en ben ik vooral op de achtergrond actief om Jan en Floris te ondersteunen bij al het werk wat er bij deze club komt kijken….

Ik heb altijd veel plezier beleefd aan het dorpen bouwen, maar ook aan de gezelligheid erom heen met de mensen van de KerstdorpClub, dus daar blijf ik me graag voor inzetten!

Ik ben Floris Custers en bouw sinds 2009 kerstdorpen. Ik begon zoals de meesten met een klein dorpje. Het jaar erop kwam de Dickensville Elfstedenseries uit. Sindsdien ben ik verslingerd geraakt aan deze serie, en ben dus ook enthousiast bouwer van Elfstedendorpen.

Sinds 2014 ben ik ook bezig met de organisatie en financiële administratie van de KerstdorpClub. Ik zet me graag in voor deze super gezellige club voor leuke meetings. Daarbij geholpen door een toffe club vrijwilligers die ons helpen om van de diverse evenementen een succes te maken!

Ik ben Raymond Lips en in 2008 begonnen met 2 huisjes en een paar figuurtjes op een sneeuwdeken. Daarna ben ik het steeds meer uit gaan breiden met vooral Lemax huisjes. Later kwamen daar ook Spooky Town bij en niet veel later ook de Efteling serie. Sinds 2021 ben ik ook bezig met 3D printen en heb ook een aantal hekjes ontworpen voor in mijn kerstdorp.

In 2013 ben ik lid geworden van de Kerstdorpclub en heb al heel wat gezellige meetings bezocht. De laatste paar jaar hielp ik op de achtergrond wel eens mee op de clubdag en met het bouwen van de dorpen in de Bavo kathedraal. Binnen de Kerstdorpclub werk ik aan de techniek achter de website en de Facebook groep.

Hoe word ik lid van de KerstdorpClub?

%d bloggers liken dit: