Koepelkathedraal Haarlem 2023

Net als in voorgaande jaren zijn wij wederom gevraagd een opstelling te verzorgen in de Koepel Kathedraal in Haarlem. Hier staat een dorp van ongeveer 45 meter breed verdeeld over 10 nissen in de crypte van de Kathedraal. Deze opstelling is verzorgd door diverse leden van de KerstdorpClub en met hulp van onze Sponsoren.

Van 20 december 2023 t/m 7 januari 2024 is de crypte van de KoepelKathedraal in Haarlem omgetoverd tot een magische kerstwereld. Bewonder ruim 300 kerstgroepen en volg door de ‘binnenbocht’ de treinen die over 80 meter rails rijden langs miniatuur dorpen met oa Santa’s Wonderland, langs Disney figuren uit Frozen en een betoverend Charles Dickens landschap in Christmas Carol stijl. Laat je ook dit jaar opnieuw verrassen door de mooiste kerstdorpen opgebouwd door leden van de KerstdorpClub. Prachtig voor jong en oud! 

Klik hier voor een compleet foto album inclusief de opbouw: https://myalbum.com/album/YYJKpyNRgEU4ML/

Hier een kleine foto impressie van de nissen van 2023:

Met dank aan onze sponsoren: Lemax, Luville, Tuincentrum Osdorp, DorpjesShop, MyVillage, de Kerstdorpbouwers en enkele leden voor het tonen van hun privé collectie…

Een video van een eerdere editie.

Meer info en tickets : www.koepelkathedraal.nl