€uroloterij 1 – Lemax Christmas Boutique

.

Trekking Dinsdag 31-10 en de winnaar is geworden…
nr 41 – Mevrouw Gerrie Muijs

Gezien elders op het wereld wijde web een online loterij waar een aantal mensen op in kunnen schrijven, per inschrijving 1 euro betalen en als het eind bedrag is gehaald wordt het item onder de deelnemers verloot.

.

Dit is de eerste keer en gaan wij eens ondervinden of jullie dit leuk vinden. Het item is dit keer de Lemax Over The Top Swaeter Shop uit de Caddington Village Serie van 2023. Winkelprijs rond de € 55.

Elke deelnemer meld zich aan via onderstaand invulformulier en maakt 1 euro over naar de KerstdorpClub. Wij vragen om 66 deelnemers en dan is het huisje inclusief verzenden binnen Nederland gedekt. Max 4x deelnemen per persoon / bankrekeningnummer. Pas als de 66 deelnemers binnen zijn gaan wij het item verloten dus maak andere mensen enthousiast. Bij het behalen van de 66 deelnemers ontvangt nr 67 en de rest geen betaal link meer om terug betalen dan te voorkomen. Geld wat binnenkomt op onze gewone rekening wordt gezien als een donatie aan de club…

Na je inschrijving van onderstaand formulier krijg je op volgorde van binnenkomst een mail van ons terug met daarin een betaal link van 1 euro. Zodra het geld is overgemaakt geven wij je één deelname nummer en kom je in onderstaande lijst en pas dan is je deelname definitief. De deelname nummers worden random aan de deelnemers toegekend. Bedrijven uitgesloten!

Zodra alle nummers zijn vergeven wordt de winnaar bekend gemaakt. Dank voor je deelname!

Floris, Raymond & Jan

Plaats een reactie