Weggeefactie’s 2023

Vanaf de week na de KerstdorpClubdag geven wij 14 weken lang een item weg via deze website, Facebook en Instagram. Elke week een ander item van een van onze sponsoren. Wij proberen deze maandagavond online te zetten en trekken dan in de loop van de zaterdag erna een winnaar. Dit is de allerlaatste weggeefactie van 2023!

De video’s staan alleen op onze website, Facebook en Instagram en je kunt meedoen door ons een email te sturen naar info@kerstdorpclub.nl ovv week 14. Uiteraard doe je alleen mee als je het item ook wil winnen, het doorverkopen van gewonnen items wordt niet gewaardeerd. Wij nemen contact op met de winnaar via de email.

Minimale aantal deelnemers is 175-200!

Hier de weggeef acties van 2023;

Hier de reeds afgelopen weggeef acties van 2022;

Heb je vragen, stel ze ons gerust!