Tuincentrum meeting TC Osdorp 2023

Het ons uiteraard weer gelukt om een tuincentrum meeting te organiseren bij Tuincentrum Osdorp, wij gaan op zondag 15 oktober naar Amsterdam! Wij verzamelen om 08.45 uur op de parkeerplaats en mogen om 09.00 uur naar binnen! Zeg nu zelf, dit evenement is toch niet compleet als jij er niet bij bent!

Daar drinken wij eerst een kop koffie / thee, en er zal een verloting zijn van enkele Lemax items onder de deelnemende leden. Hoeveel items hangt af van de opkomst dus wij hopen dat wij ook dit jaar weer met een hele grote groep naar Osdorp afreizen. Na de koffie gaan wij natuurlijk het dorp bekijken, en er is gelegenheid om aankopen te doen tegen een mooie korting.

Let op het Tuincentrum heeft dit jaar naast de bekende Efteling serie ook de gehele Luville collectie in huis. Daarnaast de gehele Lemax collectie waaronder de Spooky Town Collectie en de nieuwe Normann Rockwell serie. Voor de skiliften liefhebber is ook de gehele Jagendorpher collectie aanwezig, wij hebben het vandaag gezien, echt alles!

Wel zijn er een aantal verzoeken vanuit de organisatie:

  • Wij moeten ons vooraf aanmelden, met naam telefoonnummer en woonplaats, zodat wij exact weten wie er komen. Het is dit jaar dus alleen mogelijk om deel te nemen aan deze TC meeting op inschrijving. Dit zodat wij iedereen kunnen bereiken als de plannen alsnog wijzigen.
  • Per 2 personen minimaal 1 winkelwagen.
  • Volg alle aanwijzingen van ons en van de medewerkers van het tuincentrum op.

Wij horen graag of je hier bij wilt zijn!

Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding alleen als je nu op verstuur aanmelding druk een bericht dat het is gelukt.

Wij zien je graag in Osdorp!

Raymond, Floris & Jan

Plaats een reactie