14e Kerstdorp Clubdag 2023

Al jaren organiseert de KerstdorpClub een clubdag, waar iedereen die geïnteresseerd is in kerst- en miniatuurdorpen welkom is. Jaarlijks op de laatste zondag van september! Theoretisch is het de 14e clubdag echter door Corona konden twee jaar geen fysieke evenementen plaatsvinden. Dus of het nu de 14e of de 12e KerstdorpClubdag is… 😉

De editie in 2022

Net als de voorgaande edities, zal deze clubdag ook dit jaar in Achterveld zijn, in gebouw “Ons Gebouw” naast restaurant de Roskam, op Hessenweg 214 in Achterveld bij Amersfoort. Zaal open 10:30u, inbreng voor 2e hands Kerstmarkt vanaf 10:00 uur.

Wil je artikelen inbrengen voor de 2e hands kerstdorpmarkt? Zorg dan dat je de items voorziet van een sticker met je entreenummer en de prijs die je ervoor wil hebben. Maak een lijst van de items die je wil verkopen, en lever het in bij de dames van de 2e hands kerstdorpmarkt.

Wij hebben diverse standhouders, waaronder Dorpjesshop.nl, My Village, Dickensville-winkel.nl, Ashtown, de Kerstdorpbouwers, een 2e hands kerstmarkt, een klei workshop, een aantal demo’s, is Werner als Lemax dokter in de zaal en een weggeefactie. Kortom teveel om op te noemen.

Bovendien zijn wij met gelijkgestemden; iedereen die komt heeft dezelfde hobby en het is een ideale dag om foto’s te laten zien en tips & trucs uit te wisselen, en daarnaast ook de nodige aankopen te kunnen doen voordat het kerstdorpen seizoen begint.

Inschrijven kan via onderstaand formulier tot en met 20 september a.s., en je ontvangt van ons een entreenummer zodra het entreegeld (€ 8,50 p.p. incl. 1 consumptie)is overmaakt naar de clubrekening: NL20 INGB 0008 1060 47 t.n.v. Floris Custers. Onze buitenlandse leden kunnen overmaken d.m.v. het BIC nummer: INGBNL2A in combinatie met bovenstaande bankrekeningnummer.

Aan de zaal entree betalen kan ook; aan de zaal kost de entree € 10 p.p. incl. 1 consumptie. Zaal open 10:30u tot 16:00. Inleveren 2e handsmarkt vanaf 10u

Flyers van deze clubdag van diverse standhouders ed:
Dickensville-winkel
Ashtown
DorpjesShop
De KerstdorpBouwers
MyVillage
PCT Truffels
Lemax Dokter
3D Print demo
Klei Workshop

Plaats een reactie