Lemax – 2023

Op deze pagina proberen wij het laatste nieuws van Lemax 2023 voor jullie te verzamelen.

Veel informatie is verzameld vanaf internet en hier bij elkaar geplaatst. Uiteraard moet deze pagina groeien in de loop van de tijd dus beginnen wij met een slide show van alle huidige themas met items van 2023.

2024-home-d2
2024-st-b3
2023caddington
2023carnival
2023general
2023Harvest
2023plymouth
2023santas
2023spooky
2023sugar
2023vailvillage
2023normanrockwell
PlayPause
previous arrow
next arrow

Wat is er nieuw in 2023:

Nogmaals, Lemax verlegt de grenzen van technologie en opwinding en biedt iets voor de enthousiaste en beginnende verzamelaar om van te genieten. Met iets meer dan 165 Halloween- en Christmas Village-producten die dit jaar zijn uitgebracht, presenteren we onze nieuwste creatie, de Lemax Christmas and Spooky Town 2023 Holiday Villages. (Exclusieve producten worden in de komende weken uitgebracht.)

Voor kerstdorpstukken zijn er 4 nieuwe Sights & Sounds, 53 nieuwe verlichte gebouwen, 20 nieuwe tafelstukken, 22 nieuwe figuurtjes, 1 nieuwe facade en een hele reeks andere unieke accessoires en landschapstoevoegingen. Het hoogtepunt van dit jaar gaat echter naar het Vail Village Sights & Sounds-stuk Birch Creek Ice Fishing Festival, met meerdere bewegende delen en een spectaculaire soundtrack die ervoor zorgt dat elk Vail Village opvalt met plezier en opwinding.

Voor Spooky Town zijn er 53 nieuwe Halloween dorpsstukken met 5 nieuwe Sights & Sounds, 10 nieuwe verlichte gebouwen, 1 nieuwe facade, 15 nieuwe tafelstukken, 12 nieuwe figuurtjes en 8 spooktaculaire accessoires. Het hoogtepunt van Spooky Town dit jaar gaat uit naar een Spooky Town-facade genaamd Raven Hill, de allereerste gevel voor Spooky Town. En een verlicht gebouw genaamd Mystery Meat Canning Co. met zijn verbazingwekkende nieuwe effect van een pulserend brein. Beide stukken zullen zeker een grote hit worden voor onze verzamelaars en fans.

U kunt ook de pagina Geavanceerd zoeken gebruiken en het jaar vrijgegeven tot 2023 selecteren om alle 2023-producten per dorp en categorie te bekijken.

Dus geniet van de creaties van 2023 van dit jaar en laat ons weten welke stukken je wel en niet leuk vindt. En zorg ervoor dat u uw mening deelt op sociale media of neem rechtstreeks contact met ons op. We horen graag uw feedback.

Lemax is altijd bezig om de collectie te verbeteren en te vernieuwen. De Lemax collectie bestaat uit een aantal mooie thema’s, zoals daar zijn;

Nieuw dit jaar in Nederland te verkrijgen!

In juli is het echt kerst!
In de geest van Americana-tradities en Rockwelliaanse opvattingen over Kerstmis, heeft Lemax een Norman Rockwell samenwerking gelanceerd op basis van Rockwell’s Home for Christmas (Stockbridge Main Street at Christmas). Zeven exquise stukken die ingewikkeld zijn ontworpen om de feestelijke vakantiescène in de schilderkunst na te bootsen.

Het schilderij van Rockwell staat symbool voor Kerstmis in New England, precies zoals Rockwell het in 1967 bedoelde. Geïnspireerd door dit, heeft Lemax dit typische tafereel van een kleine stad nagebouwd om onze verzamelaars de kans te geven om Norman Rockwell’s Stockbridge Main Street in hun eigen huis uit te nodigen.

Klik op de afbeelding om de volledige collectie te bekijken.

Meer over de Norman Rockwell Collectie: Klik op deze link