Department 56 – 2023

Helaas voor ons verkoopt Enesco geen Department 56 items in Nederland meer. Dit is enkele jaren geleden gestopt. Op dit moment komen er wel items van Disney en Harry Potter steeds vaker op de Nederlandse markt dus wie weet volgt er meer.

Klik op het logo om naar Department 56 te gaan

Maar wij willen jullie wel van de info voorzien wat er nu is te krijgen via online webwinkels of desnoods via ebay. Klik op onderstaande afbeelding om op de site van Enesco de nieuwe items van 2023 te kunnen bekijken.

Klik op bovenstaande afbeelding om naar de site van Enesco te gaan

Steeds meer details komen binnen waaronder de nieuwe items van Dickens Village en Christmas in the City 2023. Informatie komt van de website en mail van Department56.com. Wat wij wel al weten is dat de verpakking in 2023 gaat veranderen. Een hele nieuwe lijn is er bedacht door het team van Department 56 onder leiding van Andrew Nelson (Senior Graphic Designer)

Geïnspireerd door de werken van Charles Dickens en de verbluffende architectuur van het 19e-eeuwse Londen, brengen deze gedetailleerde kunstwerken kerstvreugde waar ze ook worden tentoongesteld. Dit jaar ook weer twee nieuwe items in de Christmas Carol serie.

Open de deur naar de drukte van het stadsleven! Deze serie met de hand beschilderde porseleinen dorpsgebouwen en accessoires vangt de elegantie en opwinding van de stad.

te plekken van de stad voor diners en feesten. Het gebouw staat op de hoek en pronkt met hangende kerststermanden en feestelijke kerstslingers.

Onderstaand beelden uit 2022

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: