Highlights ChristmasWorld 2020

In 2020 zijn Floris en ik naar de beurs ChristmasWorld geweest in Frankfurt. Net een paar weken voor de grote Corona uitbraak vroegen wij ons daar al af doen wij hier goed aan? ChristmasWorld is een kerstbeurs voor handelaren en ondernemingen die allerlei kerstartikelen verkopen. Van kerstballen, kunstbomen, verlichting, ornamenten maar uiteraard ook kersthuisjes. En laat dat laatste nou net zijn waarom wij naar Frankfurt zijn gereden.

Wij bezochten oa de stands van Lemax, MyVillage, PeHa en Luville. Hieronder een korte impressie.

Lemax :
Arie en Yvonne ontvangen ons hartelijk in hun tudor achtige stand. Heerlijk meteen in de sfeer van de dorpen. Wij maken ons jaarlijkse praatje met Arie die even tijd voor ons weet te maken. De stand staat vol met inkopers vanuit heel Europa. Arie laat ons de nieuwe items zien voor 2020 welke wij op dat moment nog niet zo gedetailleerd met de leden mogen delen maar nu uiteraard wel.

Klik hier voor een video vanaf de stand van Lemax : Video

Luville :
Als wij in Frankfurt aankomen beginnen wij bij Edelman en maken daar voor het eerst kennis met onze nieuwe contactpersoon bij Edelman, Ronald. Hij laat ons alle nieuwe items zien en mogen eigenlijk alles delen met de leden via Facebook. Wij zijn blij verrast met de vele nieuwe items.

Dickensville :
Bij Dickensville van PeHa uit Sneek worden wij ontvangen door Jeanette en praten even bij wat er allemaal gaat gebeuren bij PeHa. Naast de nieuwe items krijgen wij daar te horen dat Jeanette het bedrijf gaat verlaten. Later in het jaar zal blijken dat het transport naar Nederland behoorlijk mis is gegaan. Een mooie aanwinst is het station van Leeuwarden.

MyVillage :
Bij MyVillage worden wij ontvangen door Laura en Vincent en laten hun nieuwe items aan ons zien. Naast achtergronden met het noorderlicht en de diverse ondergronden is er ook een Coca Cola trein welke in de winkels zal komen te liggen.

Department 56 :
Ondanks dat in Nederland Department 56 niet te koop is is het moederbedrijf Enesco altijd wel op de beurs aanwezig. Naast Disney nu ook met de Harry Potter Serie welke toch ook in Nederland te koop blijkt te zijn. Wie weet komt er ooit weer meer Department 56 naar Nederland.

Overig :

Natuurlijk zijn er ook andere kerstdorp stands op de beurs en wij lopen er uiteraard altijd nog even langs.

G.Wurm
G.Wurm

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: