Bezoek Lemax Europe Showroom 30 april 2022

Na twee jaar geen bezoek te hebben kunnen brengen aan de showroom van Lemax Europe door de bekende pandemie, is het nu hoog tijd om de schade in te halen!

We zijn trots en blij dat we met Arie Vuijk van Lemax Europe af hebben kunnen spreken om weer een clubmeeting te organiseren in de showroom van Lemax Europe exclusief voor leden van de KerstdorpClub!.

Deze meeting zal er iets anders uitzien dan leden van de vorige Lemax meetings gewend waren. Voorheen was de meeting voor 25 mensen, en werd er tijdens deze meeting ook een lunch verzorgd.

Dit keer hebben we ervoor gekozen om geen lunch meer te doen, maar ging onze voorkeur uit naar het idee om 2 groepen van 25 mensen uit te nodigen voor deze meeting! Dus dubbel zoveel kans om te worden ingeloot! hoe gaaf is dat!

De eerste groep zal ’s morgens aanwezig mogen zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur en onder het genot van een kop koffie en wat lekkers kunnen genieten van de prachtige showroom! De tweede groep wordt ontvangen van 13.00 uur tot 15.00 uur, ook weer onder het genot van wat drinken en wat lekkers.

Deze meeting is altijd zeer populair, vandaar dat we voor deze meeting een aantal regels hebben:

  • Inschrijven kan tot 22 april via onderstaand formulier
  • De inschrijving is persoonlijk; graag per persoon een inschrijfformulier invullen
  • 23 april wordt er geloot wie er mee kan en wie dit keer niet mee kan; 23 april geven we iedereen die is ingeloot een berichtje dat ze mee mogen en in welke groep ze zijn ingedeeld
  • Kinderen tot 12 jaar zijn helaas niet welkom op deze meeting
  • De inschrijving wil nog niet zeggen dat je ook naar deze meeting kan; je kan dus alleen komen met de mensen die na loting een uitnodiging via mail van ons hebben ontvangen

Plaats een reactie