13e KerstdorpClubdag

Al jaren organiseert de KerstdorpClub een clubdag, waar iedereen die geïnteresseerd is in kerst- en miniatuurdorpen welkom is. Jaarlijks op de laatste zondag van september! Theoretisch is het de 13e clubdag echter door Corona konden twee jaar geen fysieke evenementen plaatsvinden. Dus of het nu de 13e of de 11e KerstdorpClubdag is… 😉

De editie in 2019

Net als de voorgaande edities, zal deze clubdag ook dit jaar in Achterveld zijn, in gebouw “Ons Gebouw” naast restaurant de Roskam, op Hessenweg 214 in Achterveld bij Amersfoort.

Wij hebben diverse standhouders, waaronder Dorpjesshop.nl, My Village, Dickensville-winkel.nl , een 2e hands kerstmarkt, een klei workshop en een weggeefactie. Kortom teveel om op te noemen.

Bovendien zijn wij met gelijkgestemden; iedereen die komt heeft dezelfde hobby en het is een ideale dag om foto’s te laten zien en tips & trucs uit te wisselen, en daarnaast ook de nodige aankopen te kunnen doen voordat het kerstdorpen seizoen begint.

Inschrijven kan via onderstaand formulier, en je ontvangt van ons een entreenummer zodra het entreegeld (€ 7,50 p.p. incl. 1 consumptie)is overmaakt naar de clubrekening: NL20 INGB 0008 1060 47 t.n.v. Floris Custers. Onze buitenlandse leden kunnen volstaan met het contactformulier in te vullen; u mag aan de zaal het voorverkoop tarief van € 7,50 p.p. betalen.

Aan de zaal entree betalen kan ook; aan de zaal kost de entree € 8,50 p.p. incl. 1 consumptie.

1664092800

  days

  hours  minutes  seconds

until

KerstdorpClubdag 2022

Gepubliceerd door Floris Custers

Beheerder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: