Inspiratiedag OP Marken!

undefined

Ieder jaar gaan wij een dagje inspiratie opdoen voor het bouwen van onze dorpen. Naast de inspiratie van de omgeving is er ook inspiratie van de groep “dorpsgekken” waarmee wij gezellig een dag optrekken, tips, trucs en verhalen delen, maar boven alles een gezellige tijd met elkaar doorbrengen!


undefined
Na 2 jaar wachten is het dit jaar eindelijk de beurt aan het pittoreske Marken. Op zaterdag 11 juni gaan wij Marken en omgeving verkennen! Wij worden tussen 10 uur en 10.30 uur verwacht op Marken! Wij beginnen deze dag met koffie en taart. Vervolgens gaan wij met de fiets (of lopend, waar je zelf de voorkeur aan geeft) naar de karakteristieke vuurtoren.

Om 12.30/13 uur lunchen wij samen en vervolgens doen wij een korte tour door Marken richting de haven en de KNRM waarna wij een bezoekje brengen aan het museum. Vervolgens lopen wij verder door het sfeervolle Marken waarbij onze gastvrouwen en gidsen Marjolein en Aaltje allerlei leuke weetjes en de geschiedenis van Marken aan ons vertellen.

Voor de liefhebbers kan Aaltje een aantal van jullie ook nog in Klederdracht heisen voor een mooie foto in Marker klederdracht. Na deze leuke dag doen wij nog een drankje in de tuin bij Marjolein. Aan het eind van de middag is er voor diegene die dat willen een barbecue. Deze is ook bij Marjolein in de tuin.
undefined
De kosten voor deze dag bedragen € 12,50 p.p. Hiervoor krijg je: koffie met taart, lunch, museumbezoek, en een afsluitende “borrel”

Om naar de vuurtoren te komen kan je kiezen om te gaan lopen ( totaal ca. 4 kilometer) of je kan een fiets huren à € 6,00 ( of je neemt je eigen fietsen mee dat mag natuurlijk ook!)

Als je de afsluitende all inclusive barbeque wil meedoen dan kost dat € 22,50 p.p.; Let op dit moeten we vooraf bestellen dus ter plekke beslissen is niet mogelijk. Graag vooraf doorgeven of je blijft barbecuen of niet.

Let wel, Marken is zeer populair. Parkeren kan daarom alleen vooraan op de grote parkeerplaats. Een dagkaart voor parkeren kost € 9,00 per auto. De parkeerkaart zit niet in begrepen, en moet je zelf ter plekke aanschaffen op de parkeerplaats!

Omdat de bedragen voor iedereen verschillend kunnen zijn, stuurt Floris jullie een tikkie voor het te betalen bedrag, de betaling moet uiterlijk 8 juni 2022 binnen zijn i.v.m. de diverse reserveringen. Wij hopen jullie te zien en spreken op de inspiratiedag in Marken! Graag tot dan!! Wacht niet te lang want ook hier geldt vol = vol

Jan & Floris

Plaats een reactie