Inspiratiedag Marken / Volendam

undefined

Ieder jaar gaan we een dagje inspiratie opdoen voor het bouwen van onze dorpen. Naast de inspiratie van de omgeving is er ook inspiratie van de groep “dorpsgekken” waarmee we gezellig een dag optrekken, tips, trucs en verhalen delen, maar boven alles een gezellige tijd met elkaar doorbrengen!
undefined
Dit jaar is de keuze gevallen op het pitoreske Marken. Op zondag 14 juni gaan we Marken en omgeving verkennen! We beginnen deze dag met koffie en taart. Vervolgens gaan we met de fiets (of lopend) naar de karakeristieke vuurtoren.

Om 12.30 uur lunchen we samen en vervolgens doen we een korte tour door Marken richting de haven waar we een kort bezoek brengen aan het museum. Daarna stappen we op de boot om de oversteek te maken naar Volendam.

Daar zullen we een uurtje verblijven voor we weer terug varen naar Marken, waar we de dag afsluiten met een borrel bij onze gastvrouwen Aaltje en Marjolein.
undefined
De kosten voor deze dag bedragen € 25,- p.p. Hiervoor krijg je: koffie met taart, lunch, fietshuur, museumbezoek, boottocht van 2 x 30 minuten en een afsluitende “borrel”

Als je meewil kan je het geld voor deze dag overmaken naar de clubrekening: NL95 MOYO 0895 4498 38 t.n.v. F.G.F. Custers o.v.v. Marken.

We hopen jullie te zien en spreken op de inspiratiedag in Marken! Graag tot dan!!

Jan, Wendy & Floris

Gepubliceerd door Floris Custers

Beheerder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: