Peha

Peha

Peha is de leverancier van veel kerstartikelen, waaronder de Dickensville classic serie. Daarnaast heeft Peha een tijd het importeurschap van Department 56 voor Europa gehad, echter toen de eigenaar van Department failliet ging, toen is de samenwerking gestopt.

Vanaf 2010 heeft Peha de serie Dickensville Elfstedenseries ontwikkeld. De serie bestaat uit huisjes en items uit de elf steden die worden aangedaan bij de “Tocht der tochten” de Elfstedentocht in Friesland. Jaarlijks wordt deze prachtige serie uitgebreid met diverse huizen, figurines en accessoires. Ook zitten er bij de huisjes en de grotere items spaarzegels, en deze kan je op een stempelkaart plakken, en als je 11 zegels hebt is je stempelkaart vol, en kan je gratis een huisje krijgen door je stempelkaart op te sturen naar Peha! Een unieke en supergave actie!

Peha

Peha is al jarenlang één van de hoofdsponsors van de club, en we zijn zeer regelmatig met een clubje leden te gast in het hoofdkwartier van Peha in Sneek, wat normaal niet toegankelijk is voor particulieren.

Ook hebben onze leden al 2 keer de gelegenheid gehad om mee te doen met een ideeënbus, waarbij het winnende idee daadwerkelijk uit is gebracht in de collectie!

klok2

In 2015 won het idee van Jan Kol jr. “de Klokkenstoel”, en in 2017 won Floris Custers met “de schaatsbankjes op het keerpunt van Dokkum”en de “leibomen”

peha

Peha ondersteunt de KerstdorpClub waar mogelijk.

Plaats een reactie