15e Kerstdorp Clubdag 2024 (29-09-2024)

Al jaren organiseert de KerstdorpClub een clubdag, waar iedereen die geïnteresseerd is in kerst- en miniatuurdorpen welkom is. Jaarlijks op de laatste zondag van september! Dit jaar is een extra speciale editie van de Kerstdorp Clubdag, we bestaan namelijk 15 jaar! Ons 3e lustrum dat moeten we natuurlijk vieren!

De editie in 2023

Net als de voorgaande edities, zal de 15e clubdag ook dit jaar in Achterveld zijn, in gebouw “Ons Gebouw” naast restaurant de Roskam, op Hessenweg 214, 3791 PN in Achterveld bij Amersfoort. Zaal open 10:30 uur (in verband met een nieuwe indeling is de voordeur van het gebouw gesloten tot 10.30 uur, er is dus geen wachtruimte in de hal van de zaal dit jaar….), inbreng voor 2e hands Kerstdorpmarkt vanaf 10:00 uur aan de zijkant van het gebouw.

Wil je artikelen inbrengen voor de 2e hands kerstdorpmarkt? Zorg dan dat je de items voorziet van een sticker met je entreenummer en de prijs die je ervoor wil hebben. Maak een lijst van de items die je wil verkopen, en lever het in bij de dames van de 2e hands kerstdorpmarkt.

Nieuw dit jaar is dat we een kleine bijdrage vragen van de verkopers, zodat we de vrijwilligers die achter de 2e hands markt staan kunnen voorzien van wat consumpties. We rekenen hiervoor € 2,50 bij aanbieden van 1 tot 40 items, elke volgende 40 items is € 2,50 extra. Bedenk dus ook hoe je iets aanbied. 60 enkele bloemetjes of bomen is duurder dan 3 zakken van 20 stuks. De inbreng van de 2e hands items gaan we dit jaar via de deur aan de zijkant innemen. Als je 2e hands items wil inbrengen ga je dus naar de zijkant van het gebouw (als je voor het gebouw staat links) en lever je de items voor de 2e hands Kerstdorpmarkt in bij de open deur waar een tafel bij staat voor de inname van de goederen.

Wij hebben diverse standhouders, waaronder Dorpjesshop.nl, My Village, Dickensville-winkel.nl, Ashtown, de Kerstdorpbouwers, een 2e hands kerstmarkt, een klei workshop, een aantal demo’s, is Werner als Lemax dokter in de zaal en een weggeefactie. Ook maken wij het Clublid van het jaar 2024 bekend, heb jij al namen ingeleverd? Kortom teveel om op te noemen.

Bovendien zijn wij met gelijkgestemden; iedereen die komt heeft dezelfde hobby en het is een ideale dag om foto’s te laten zien en tips & trucs uit te wisselen, en daarnaast ook de nodige aankopen te kunnen doen voordat het kerstdorpen seizoen begint.

Inschrijven kan via onderstaand formulier tot en met 26 september a.s., en je ontvangt van ons een entreenummer zodra het entreegeld (€ 9,- p.p. incl. 1 consumptie) is overmaakt naar de clubrekening: NL20 INGB 0008 1060 47 t.n.v. Floris Custers o.v.v. Je naam en “Clubdag 2024”. Onze buitenlandse leden kunnen overmaken d.m.v. het BIC nummer: INGBNL2A in combinatie met bovenstaande bankrekeningnummer, onder vermelding van je naam en “Clubdag 2024”.

Aan de zaal entree betalen kan ook; aan de zaal kost de entree € 12 p.p. incl. 1 consumptie. Zaal open 10:30u tot 16:00. Inleveren 2e handsmarkt vanaf 10u