Verslag knutselen in Achterveld 2024

Zondag 10 maart 2024 waren wij te gast in Achterveld, in ontmoetingscentrum de Moespot.

De groep tijdens het knutselen in Achterveld.

De zondag begint al vroeg als wij rond 8 uur afreizen naar het mooie Achterveld. Daar aangekomen zijn wij nog niet eens de eerste. Snel wordt een plan gemaakt wie waar staat en worden de tafels en stoelen neer gezet. Langzaam komen er meer leden aan en nemen plaats aan de tafels en kletsen wat bij. Als bijna iedereen er is heten wij iedereen welkom en vertellen wij even over de dag en wat wij verder nog doen dit seizoen en al kunnen delen.

Als iedereen aan het knutselen gaat, zien wij her en der oa een nieuwe bomen ontstaan, een paasei met de nodige paas items in elkaar gezet, een poort voor een Japanse tuin en heus billboard. Ook geven Mickey een Boy wat adviezen voor het bouwen van een dorp, waterval en beantwoorden vele leuke vragen. Werner zit rustig op zijn gemak en gooit er soms wat Zeeuwse termen uit en repareert ondertussen menige items door ze oa te voorzien van nieuwe motortjes en snaren. Raymond geeft ondertussen wat 3D demo’s en ook hij beantwoord vele leuke vragen.

Klik hier voor een compleet foto album van deze dag van diverse leden:

Joop zit lekker in zijn eigen hoekje met de nodige aandacht voor zijn klei-kunsten.

Gerrie en Desiree hebben leuke items meegenomen voor oa de pasen en vinden gretig aftrek. Dus wij verwachten nu wel wat kleine paas displays te ontvangen!

Wij danken de vrijwilligers van de Moespot en in het bijzonder Martin voor de bar en lunch tussen de middag.

Volgende meeting 4 mei bezoek aan Lemax Europ, heb jij je al aangemeld? Info in de Agenda!

Floris, Raymond & Jan

PS Volgende knutseldag xx-03-2025