Uitnodiging Lemax Europe 4 mei 2024

Wij zijn uitgenodigd door Arie, Yvonne en Mike van Lemax Europe in Roelofarendsveen voor een clubmeeting in de showroom van Lemax. Een exclusief bezoek voor leden van de KerstdorpClub! Een plek waar normaal alleen inkopers van de diverse tuincentra en andere shops komen om hun inkopen te doen voor het volgende seizoen.


Dit bezoek zal dezelfde opzet hebben als afgelopen jaar. Er is gekozen om 2 groepen van 25 mensen uit te nodigen voor deze meeting! Dus dubbel zoveel kans om te worden ingeloot! hoe gaaf is dat!

Foto van ons bezoek in 2023

De eerste groep zal ’s morgens aanwezig mogen zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur en onder het genot van een kop koffie en wat lekkers kunnen genieten van de prachtige showroom en de nieuwe items van 2024! De tweede groep wordt ontvangen van 13.00 uur tot 15.00 uur, ook weer onder het genot van een drankje en wat lekkers.

Klik hier voor een verslag van ons bezoek in 2023

Deze meeting is altijd zeer populair, vandaar dat wij voor deze meeting een loting houden en een aantal regels hebben:

  • Inschrijven kon tot en met 21 april.
  • De inschrijving is persoonlijk; graag per persoon één inschrijfformulier invullen. Je kunt een voorkeur opgeven voor ochtend of middag maar dat wordt pas na de loting definitief. Helaas beperkt ons het maximale aantal deelnemers om partners samen te voegen dus het kan voorkomen dat slechts een van de twee mag komen.
  • Hierna wordt er geloot wie er mee kan naar Lemax. Uiterlijk op 28 april geven wij iedereen die is ingeloot een berichtje dat je mag komen en in welke groep je bent ingedeeld. Kom dus niet zonder bericht naar Lemax.
  • Kinderen t/m 12 jaar en huisdieren zijn helaas niet toegestaan op deze meeting.
  • De inschrijving wil nog niet zeggen dat je ook naar deze meeting kunt komen, dat wordt pas definitief na loting. Alleen de mensen die een persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen kunnen aanwezig zijn op het aangegeven dagdeel.
  • De uitnodiging is persoonlijk en niet overdraagbaar, kun je onverwacht niet geef ons dan direct een berichtje zodat wij iemand van de wachtlijst alsnog kunnen uitnodigen.