Lid van het jaar 2024

In navolging van en in overleg met de NCC hebben wij in 2023 een award voor Lid van het jaar in het leven geroepen. Een award voor een lid die zich inzet voor de club, inzet op clubdagen, met onze socials of andere zaken ten gunste van de club. Niet het bouwen van een dorp bepaalt de kansen, maar puur de betrokkenheid bij de club.

De award van 2023

Waar in 2023 de winnaar werd gekozen door het bestuur (Jan, Floris en Raymond), gaan we het dit jaar iets anders aanpakken. De verkiezing bestaat uit twee rondes. In de eerste ronde kunnen leden worden genomineerd. Iedereen kan worden opgegeven. In de tweede ronde kan er worden gestemd op de leden die het vaakst zijn genomineerd. Tijdens de clubdag wordt bekend gemaakt wie de award heeft gewonnen.

Via onderstaand formulier is het mogelijk iemand te nomineren. De winnaar van vorig jaar en het bestuur kunnen niet worden genomineerd

Lid-van-het-jaar-2023-Arnoud2
Winnaar 2023 Arnout Ense