Sponsor – Tuincentrum Osdorp & Kersthuisje.nu

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam, en de bij behorende webwinkel www.kersthuisje.nu worden gerund door de familie Ottenhof. Tuincentrum Osdorp is al sinds de oprichting van de club een trouwe sponsor! Tuincentrum Osdorp heeft altijd een mooie kerstdorpen afdeling, met daarin een zeer groot assortiment Lemax, My Village en Luville. Elk jaar wordt onze gezellige club uitgenodigd om met de leden naar tuincentrum Osdorp te komen, waar we dan kunnen genieten van prachtige kerstdorpen, een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, en natuurlijk een mooie korting!

Naast al deze voordelen, is de familie Ottenhof zo enthousiast dat we met zoveel mensen komen, dat ze ook nog een aantal huisjes verloten onder de aanwezige bezoekers.

Kortom een tuincentrum wat je bezocht moet hebben, en dan is het natuurlijk slim om dat te doen tijdens onze clubmeeting, dan is er veel extra voordeel, en je kan gelijk tips en trucs uitwisselen met andere dorpsgekken šŸ˜‰

Ben je nou niet in de gelegenheid om naar Amsterdam te reizen; geen nood, Tuincentrum Osdorp heeft ook een website; kersthuisje.nu waar je tegenwoordig het gehele jaar terecht kan voor (kerst) dorp artikelen.

Al met al zijn wij heel blij met deze trouwe sponsor, en kijken uit naar een verdere intensivering van de samenwerking!