Sponsor – De Kerstdorpbouwers

De kerstdorpbouwers, bestaande uit Mickey Rietbergen en Boy van de Peppel, hebben elkaar in 2020 leren kennen bij de tv opnames van het programma “Merry little Christmas” Al snel bleek er een klik te zijn tussen de mannen, en besloten ze “de Kerstdorpbouwers “op te richten.

Dit bedrijf richt zich op het professioneel bouwen van kerst- en miniatuurdorpen in o.a. tuincentra, en daarnaast maken de mannen video’s voor hun eigen you tube kanaal, over het maken van kerstdorpen. Ook runnen de heren een webshop waar items te koop zijn om (kerst) dorpen mee te bouwen, waarbij ze vaak zeer speciale en unieke items aanbieden.

Naast al deze activiteiten zijn de kerstdorpbouwers ook sponsor van de kerstdorpclub. Zo zijn de mannen aanwezig op onze jaarlijkse clubdag, maar gaat de samenwerking verder dan dat; zo helpen Boy en Mickey ons regelmatig met het opnemen van video materiaal, bijvoorbeeld van nieuw te releasen items. De mannen zijn daar veel beter en professioneler in dan wij van de KerstdorpClub, dus we profiteren van elkaars sterke kanten.

Al met al een uitstekende samenwerking, met respect voor elkaars doelen en speerpunten.

Wil je unieke items aanschaffen voor je kerstdorp? Neem dan zeker een kijkje op de webshop van de kerstdorpbouwers: www.dekerstdorpbouwers.nl