Sponsor – Intratuin Lochem

Intratuin Lochem is sinds 1989 één van de vier vestigingen van Hendrik Vreeman. Dit leuke tuincentrum heeft naast bloemen, planten en woonaccessoires ook een hondentrimsalon, een tuinontwerpstudio en een gezellig tuincafé. Ook worden er regelmatig workshops gegeven bij Intratuin Lochem.

Sinds 2022 is de KerstdorpClub, op uitnodiging van Intratuin medewerker én KerstdorpClublid Gerjan Borninkhof jaarlijks te gast voor een tuincentrum meeting om de kerstdorpen afdeling te bezoeken. Naast Lemax en My Village heeft Intratuin natuurlijk een grote collectie van het eigen merk, waardoor het assortiment behoorlijk groot is alles bij elkaar.

Gerjan en zijn team doen er alles aan om een mooie show neer te zetten, en verwelkomen ons in het najaar voor de clubmeeting. Hierbij beginnen we met een kop koffie of thee met wat lekkers erbij. Daarna volgt er een loterij onder de aanwezige leden, en vervolgens gaan we met z’n allen naar de kerstdorpenafdeling. Daar heeft Gerjan gezorgd voor een aantal karren met zeer mooi geprijsde items, waar we als clubleden gebruik van mogen maken. Ook op de overige items is gezorgd voor een mooie korting!

Na het bezoek aan de dorpen afdeling is het ook zeker de moeite waard om de rest van het tuincentrum te bezoeken. Het tuincentrum is niet het grootste, maar zeker één van de meest sfeervolle tuincentra om te bezoeken!