Department 56 – 2024

Helaas voor ons verkoopt Enesco nog altijd geen Department 56 items in Nederland. Dit is enkele jaren geleden gestopt. Op dit moment komen er wel items van Disney en Harry Potter steeds vaker op de Nederlandse markt dus wie weet volgt er meer.

Klik op het logo om naar Department 56 te gaan

Maar wij willen jullie wel van de info voorzien wat er nu is te krijgen via online webwinkels of desnoods via ebay. Klik op onderstaande afbeelding om op de site van Enesco de nieuwe items van 2024 te kunnen bekijken.

Klik op bovenstaande afbeelding om naar de site van Enesco te gaan

Steeds meer details komen binnen waaronder de nieuwe items van Dickens Village en Christmas in the City 2024. Informatie komt van de website en mail van Department56.com.

De serie Dickens Village bestaat dit jaar 40 jaar!

Geïnspireerd door de werken van Charles Dickens en de verbluffende architectuur van het 19e-eeuwse Londen, brengen deze gedetailleerde kunstwerken kerstvreugde waar ze ook worden tentoongesteld. Dit jaar ook weer twee nieuwe items in de Christmas Carol serie.

Department 56 vier in 2024 het jaar van de draak!

Open de deur naar de drukte van het stadsleven! Deze serie met de hand beschilderde porseleinen dorpsgebouwen en accessoires vangt de elegantie en opwinding van de stad.

te plekken van de stad voor diners en feesten. Het gebouw staat op de hoek en pronkt met hangende kerststermanden en feestelijke kerstslingers.

Onderstaand beelden uit 2024

2024dvs
2024citc
2024cs
2024dvscc
2024nps
2024snh
2024sv
CPHVL
CSPVL
DISVL
HOTVL
HPTVL
NBXVL
PNTVL
PlayPause
previous arrow
next arrow