Lemax – 2024

Op deze pagina proberen wij het laatste nieuws van Lemax 2024 voor jullie te verzamelen.

Veel informatie is verzameld vanaf internet en hier bij elkaar geplaatst. Uiteraard moet deze pagina groeien in de loop van de tijd dus beginnen wij met een slide show van alle huidige themas met items van 2024.

2024-home-d2
2024-st-b3
2023caddington
2023carnival
2023general
2023Harvest
2023plymouth
2023santas
2023spooky
2023sugar
2023vailvillage
2023normanrockwell
PlayPause
previous arrow
next arrow

Wat is er nieuw in 2024:

Nogmaals, Lemax verlegt de grenzen van technologie en opwinding en biedt iets voor de enthousiaste en beginnende verzamelaar om van te genieten. Met iets meer dan 187 Halloween- en Christmas Village-producten die dit jaar zijn uitgebracht, presenteren we onze nieuwste creatie, de Lemax Christmas and Spooky Town 2024 Holiday Villages. (Exclusieve producten worden in de komende weken uitgebracht.)

Voor 2024 zijn er 127 nieuwe kerstdorpstukken met 6 nieuwe Sights & Sounds, 51 nieuwe verlichte gebouwen, 22 nieuwe tafelstukken, 32 nieuwe figuurtjes, 3 nieuwe facade en 3 nieuwe accessoires en 10 nieuwe adapters en verlichting. landschapstoevoegingen.

Santa’s Castle Gala (45270)

Het hoogtepunt van dit jaar gaat echter naar het Santa’s Wonderland-stuk Santa’s Castle Gala. Geniet van vakantiebetovering tijdens het glinsterende ‘Santa’s Castle Gala’. Trek je winterkledij aan en kom samen met mensen uit alle hoeken van ‘Santa’s Wonderland’ naar een vrolijk feest en festiviteiten. Het kasteel is weelderig versierd met vakantiepracht en straalt met duizend feestelijke lichtjes en ornamenten. Binnen is de lucht gevuld met vakantiemelodieën, dans en gelach – een waar vakantiesprookje!

Christmas at the Park Pavilion (45267)

En uit de Caddington Village serie de Christmas at the Park Pavilion, Kom langs bij het Parkpaviljoen en ervaar de prachtige kerstmagie waar vreugde en vrolijkheid in overvloed aanwezig zijn. In deze scène zie je een muzikant het boeiende orgel bespelen, begeleid door een levendig koor. Het geeft echt de essentie van de feestdagen weer en brengt vreugde bij iedereen die langskomt.

Voor Spooky Town zijn er 60 nieuwe Halloween dorpsstukken met 5 nieuwe Sights & Sounds, 12 nieuwe verlichte gebouwen, 1 nieuwe facade, 16 nieuwe tafelstukken, 10 nieuwe figuurtjes en 10 spooktaculaire accessoires en 6 adapter en moonlanders in het zwart.

Phantom Castle (45216)

Het hoogtepunt van Spooky Town dit jaar gaat uit naar een Spooky Town – Sights & Sounds genaamd Phantom Castle. Een huiveringwekkend domein waar een angstaanjagend skelet de boventoon voert en zijn donkerste geheimen bewaakt. Het ligt diep verborgen in Spooky Town en is verfraaid met griezelige grafstenen en griezelige vleermuizen. Een kleine boot neemt je mee rond deze nachtmerrieachtige plek en leidt je naar een spookachtige afgrond. Durf jij dit onbekende donkere gebied te betreden? Wat je ook doet, versterk je verdediging, moed alleen is niet genoeg!

Ferry on River Styx (43706)

En Ferry on River Styx, vaar op de Evil Styx, een angstaanjagende veerboot versierd met griezelige schedelornamenten. Bizarre wezens en Magere Hein heten je graag welkom aan boord van dit spookschip dat door de diepten van de mysterieuze wateren vaart en een bloedstollende ervaring biedt. Behoor jij tot de weinige dapperen die aan boord durven te gaan? Vergeet niet je verdediging te versterken; deze kunnen je enige ticket terug zijn van dit huiveringwekkende avontuur.

U kunt ook de pagina Geavanceerd zoeken gebruiken en het jaar vrijgegeven tot 2024 selecteren om alle 2024-producten per dorp en categorie te bekijken.

Merry Christmas & Happy New Year 2024 From Lemax

Dus geniet van de creaties van 2024 van dit jaar en laat ons weten welke stukken je wel en niet leuk vindt. En zorg ervoor dat u uw mening deelt op sociale media of neem rechtstreeks contact met ons op. We horen graag uw feedback.

Een mooie bijdrage van Mike’s Christmas Village

Lemax is altijd bezig om de collectie te verbeteren en te vernieuwen. De Lemax collectie bestaat uit een aantal mooie thema’s, zoals daar zijn;

Heb jij een idee voor een nieuw item of aanvulling, mail ons dan via deze link en kies voor “type of inquiry: New Product Idea” en uiteraard je mail in volledig engels.

Ook in 2024 in Nederland te verkrijgen!

In juli is het echt kerst!
In de geest van Americana-tradities en Rockwelliaanse opvattingen over Kerstmis, heeft Lemax een Norman Rockwell samenwerking gelanceerd op basis van Rockwell’s Home for Christmas (Stockbridge Main Street at Christmas). Zeven exquise stukken die ingewikkeld zijn ontworpen om de feestelijke vakantiescène in de schilderkunst na te bootsen.

Het schilderij van Rockwell staat symbool voor Kerstmis in New England, precies zoals Rockwell het in 1967 bedoelde. Geïnspireerd door dit, heeft Lemax dit typische tafereel van een kleine stad nagebouwd om onze verzamelaars de kans te geven om Norman Rockwell’s Stockbridge Main Street in hun eigen huis uit te nodigen.

Klik op de afbeelding om de volledige collectie te bekijken.

Meer over de Norman Rockwell Collectie: Klik op deze link