Mouldable sheets.

Vorige week waren wij op bezoek bij “u hoort het mij zeggen” MyVillage Beheerder. Daar zijn diverse clubzaken besproken en nieuwe items voor seizoen 2022 bekeken. Laura en Vincent vroegen ons of het mogelijk was een leuk filmpje te maken met de nieuwe Mouldable Sheet welke dit jaar in de winkels komt te liggen. Een achtergrond doek die je jaarlijks kunt hergebruiken.

Je kent mij ik zeg meteen ja maar heb in de bijna 2u rijdende terugweg al een beetje spijt. Onze video’s lopen altijd uit de hand qua lengte en technieken…

Gelukkig hebben wij tegenwoordig twee vrinden van De Kerstdorpbouwers en ook nog eens handig met filmpjes maken. Tijdens de rit een afspraak gemaakt en afgelopen maandag op naar Heerhugowaard.

In de volgende video leggen Mickey en Boy uit hoe je deze sheets kunt verwerken in je dorp. Als achtergrond zonder geknoei van verf en piepschuim maar ook als een stukje berghelling en rotswanden. De sneeuw versie voor een mooie glooiende skipiste ipv een rechte streep naar beneden. Vele mogelijkheden en herbruikbaar! Kijken jullie mee?

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: