The Village Collector

Wie / wat is de The Village Collector;
Een ontmoetingsplaats voor verzamelaars van Department 56, Lemax, Luville en andere merken van kerstdorpen wereldwijd. Deze website wordt beheerd door Bill & Kathy Channell en is een poging het plezier in het maken van dorpen te vergroten en te delen met andere dorpenbouwers. Je deelt foto’s, tips en ervaringen en zo zal de site groeien.

Klik op het logo om naar de website te gaan.

Zo is er onder andere een Clubhuis waar links staan naar diverse club over de gehele wereld en uiteraard ontbreken wij als KerstdorpClub daar niet op.

Maar er is ook ruimte voor foto’s van diverse dorpen. Zo is er de foto van de maand en kun je eigen foto’s sturen naar Bill en kom je op de pagina My Village ook wel “mijn dorp” om de verwarring met het merk te voorkomen…

Stuur Bill gerust een email als je foto’s of een video van je dorp op zijn site wil terug zien.