Knutselen in Achterveld 2022

Zondag 22 mei 2022 waren wij te gast in Achterveld, in ontmoetingscentrum de Moespot.

De groep tijdens het knutselen in Achterveld.

De zondag begint al vroeg als wij rond 8 uur afreizen naar het mooie Achterveld. Via pinken in de verkeerde weide en het bakhus in Terschuur komen wij aan bij de Moespot. Floris en Raymond staan al afdek folie te spannen over de eerder neergezette tafels. Daar kom ik weer mooi onderuit. Niet veel later arriveert onze roedel verdrijven oververhit aan en is de organisatie van de dag compleet, Achterveld is weer wakker…

Langzaam komen er meer leden aan en nemen plaats aan de tafels en kletsen wat bij. Als iedereen er is heten wij iedereen welkom en vertellen wij even over de dag en wat wij verder nog doen dit seizoen en al kunnen delen.

Als iedereen aan het knutselen gaat zien wij her en der oa het loshalen van een item om in een andere setting te kunnen gebruiken. Wordt een waterval voorgedaan, diverse electra klusjes opgeknapt. Uiteraard wordt onder bezielende leiding van Joop! driftig gekleid of gerepareerd.

Klik hier voor een compleet foto album van deze dag van diverse leden:
https://myalbum.com/album/mqFXRLmKpyiEds

Een deel van de nieuwe collectie 2022 van Luville welke wij mochten laten zien.

Naast al het geknutsel mochten wij ook een deel van de nieuwe collectie van Luville 2022 aan de aanwezige tonen met diverse facades en uit de Classics Serie oa de remake van Patricia en de fietsende pastoor. Raymond had zijn 3D printer mee en heeft diverse kleine dingen geprint en vooraf wat grotere zaken voorbereid.

Wij danken de vrijwilligers van de Moespot en in het bijzonder Liesbeth voor de bar en lunch tussen de middag.

Volgende meeting 11 juni as OP Marken! Wij zien jou toch ook? Info in de Agenda!

Floris & Jan

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: