Lemax – 2022

Op deze pagina proberen wij het laatste nieuws van Lemax 2022 voor jullie te verzamelen.

Veel informatie is verzameld vanaf internet en hier bij elkaar geplaatst. Uiteraard moet deze pagina groeien in de loop van de tijd dus beginnen wij met een slide show van alle huidige themas met items van 2022.

In juli is het echt kerst!
In de geest van Americana-tradities en Rockwelliaanse opvattingen over Kerstmis, heeft Lemax een Norman Rockwell samenwerking gelanceerd op basis van Rockwell’s Home for Christmas (Stockbridge Main Street at Christmas). Zeven exquise stukken die ingewikkeld zijn ontworpen om de feestelijke vakantiescène in de schilderkunst na te bootsen.

Het schilderij van Rockwell staat symbool voor Kerstmis in New England, precies zoals Rockwell het in 1967 bedoelde. Geïnspireerd door dit, heeft Lemax dit typische tafereel van een kleine stad nagebouwd om onze verzamelaars de kans te geven om Norman Rockwell’s Stockbridge Main Street in hun eigen huis uit te nodigen.

Klik op de afbeelding om de volledige collectie te bekijken.

Lemax is altijd bezig om de collectie te verbeteren en te vernieuwen. De Lemax collectie bestaat uit een aantal mooie thema’s, zoals daar zijn;

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: