Lemax Europe

Lemax is opgericht in 1990 door Dhr. Jack Lee. De verlichte huisjes zijn sinds 1998 ook verkrijgbaar in Europa, en op 2 januari 2006 heeft Lemax Europe een eigen hoofdkantoor met showroom geopend in Roelofsarendsveen. Deze locatie is bewust gekozen omdat het dicht bij de internationale luchthaven van Schiphol ligt zodat Lemax hun internationale klanten goed kan ontvangen.

Lemax is één van de hoofdsponsors van het eerste uur, en is ons al die jaren trouw gebleven. Lemax ondersteunt de KerstdorpClubdag met prijzen en acties, en daarnaast maken de medewerkers van Lemax Europe het 1x per jaar mogelijk om met een groepje leden van de KerstdorpClub een zeer exclusief bezoek te brengen aan de showroom van Lemax, waar we die dag kennis kunnen maken met de mensen achter Lemax Europe, de nieuwe collectie kunnen bewonderen, onze vragen kunnen stellen en zelfs een display mogen opbouwen, die men dan weer gebruikt voor marketing doeleinden. Zo is menig door onze leden gebouwde display gebruikt om de posters voor de winkeliers te maken. Ook is er een keer een display gebruikt voor een marketing mailing rond het WK voetbal. Daarnaast is er op de open dag gelegenheid om ideeën in te dienen. Hier wordt daadwerkelijk serieus naar gekeken, en als een idee haalbaar is dan probeert men het idee als item op de markt te brengen. Zo zijn er al verschillende ideeën doorgevoerd, zoals o.a. het item “Learn to Ski” bedacht door Opa Snor ( Herman L’Ecluse) en uitgebracht in 2012. Tijdens de open dag in dat jaar werd Opa Snor verrast met het allereerste exemplaar van deze “Learn to Ski”zoals het uiteindelijk is gemaakt door Lemax.

Lemax is altijd bezig om de collectie te verbeteren en te vernieuwen. Voor de laatste info verwijzen we naar Facebook waar we jullie regelmatig op de hoogte houden van de nieuwtjes en wetenswaardigheden over Lemax Europe.

De Lemax collectie bestaat uit een aantal mooie thema’s, zoals daar zijn;

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

bundefined

Lemax, hét merk voor de kerstdorpen liefhebber!

Gepubliceerd door Floris Custers

Beheerder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: