Lemax Europe

Lemax is opgericht in 1990 door Dhr. Jack Lee. De verlichte huisjes zijn sinds 1998 ook verkrijgbaar in Europa, en op 2 januari 2006 heeft Lemax Europe een eigen hoofdkantoor met showroom geopend in Roelofsarendsveen. Deze locatie is bewust gekozen omdat het dicht bij de internationale luchthaven van Schiphol ligt zodat Lemax hun internationale klanten goed kan ontvangen.

Lemax Europe is één van de hoofdsponsoren van het eerste uur en is ons al die jaren trouw gebleven. Lemax ondersteunt de KerstdorpClubdag met prijzen en acties, en daarnaast maken de medewerkers van Lemax Europe het 1x per jaar mogelijk om met een aantal leden van de KerstdorpClub een zeer exclusief bezoek te brengen aan de showroom in Roelofarendsveen. Hier kunnen wij kennis maken met de mensen achter Lemax Europe, de nieuwe collectie kunnen bewonderen en onze vragen kunnen stellen. Daarnaast is er op de open dag gelegenheid om ideeën in te dienen. Hier wordt daadwerkelijk serieus naar gekeken, en als een idee haalbaar is dan probeert men het idee als item op de markt te brengen. Zo zijn er al verschillende ideeën doorgevoerd, zoals o.a. het item “Learn to Ski” bedacht door Opa Snor ( Herman L’Ecluse) en uitgebracht in 2012. Tijdens de open dag in dat jaar werd Opa Snor verrast met het allereerste exemplaar van deze “Learn to Ski”zoals het uiteindelijk is gemaakt door Lemax.

Lemax is altijd bezig om de collectie te verbeteren en te vernieuwen. De Lemax collectie bestaat uit een aantal mooie thema’s, zoals daar zijn;

Lemax, hét merk voor de kerstdorpen liefhebber!

Gepubliceerd door Floris Custers

Beheerder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: