Dorpjesshop.nl

Dorpjesshop.nl, ook wel bekend als “Kees Dorpjesshop”is al jarenlang een trouwe sponsor van de KerstdorpClub!

Dorpjesshop is een webshop die gespecialiseerd is in het invullen van al uw wensen op dorpen gebied. Veel nieuwe items, maar ook zeldzame 2e hands items. Kees Dorpjesshop verrast ons steeds weer met een gevarieerd en wisselend assortiment. Nieuwe items, 2e hands items en collectors items en dat allemaal tegen redelijke prijzen! Beroemd zijn de verkooprondjes van Kees Dorpjesshop op onze 2e hands kerstmarktpagina op Facebook! Naast bestellen op de webshop is Kees Dorpjesshop ook te vinden bij diverse meetings van de KerstdorpCLub, dus soms kan afgesproken worden om items mee te laten nemen naar een meeting dat scheelt verzendkosten.

Jaarlijks staat Dorpjesshop.nl op onze KerstdorpClubdag met een mooie stand, en wordt de KerstdorpClub ook gesponsord door Dorpjesshop.

Ben je op zoek naar een item wat niet op de webshop van Dorpjesshop staat? Stuur ze dan een berichtje, want vaak staan lang niet alle items die ze kunnen leveren al op de webshop. Dorpjesshop staat bekend om het zeer goed verpakken en versturen van de bestelde items, en heeft service zeer hoog in het vaandel staan. Dorpjesshop levert internationaal en is bekend in binnen- en buitenland.

Kan je niet wachten, en wil je gelijk een bestelling plaatsen? Ga dan naar www.dorpjesshop.nl

Gepubliceerd door Floris Custers

Beheerder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: