Sponsor – Santaville

Even voorstellen,

Het merk Santaville van Hogewoning uit Rijnsburg komt in seizoen met een geheel nieuwe en zelf ontwikkelde collectie collectables. Deze vernieuwende collectie zal vanaf introductie bestaan uit zo’n 85 verschillende items, dan wel meervoudige sets, zodat er met deze items complete en volwaardige dorpjes mee gebouwd kunnen worden.

De Santaville collectie is opgebouwd uit een 4-tal, aansprekende, eigentijdse thema’s en wordt geproduceerd in vooraanstaande fabrieken in China, welke constante kwaliteit en oog voor detail hoog in het vaandel hebben staan.
De complete collectie zal bestaan uit huisjes, animated items, sceneries, figuurtjes en accessoires als boompjes, hekjes, lantaarns etcetera plus de unieke Santaville ‘Battery Saver Kits’.

Video Santaville

De thema’s sluiten perfect aan bij de Europese smaak en haar kenmerkende landschappen en regio’s. De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor deze thema’s met een verrassende invulling; Herkenbare (nostalgische) gebruiken uit Nederland tot inspirerende en spannende taferelen hoog in de bergen.

Bijzonder inspirerende items, welke uniek zijn in de markt en welke qua sfeer en maatvoering perfect zijn te combineren met de reeds bekende merken Luville, Lemax, Dickensville en de Intratuin huiscollectie.

De collectie is opgebouwd uit verschillende capsules waarbij de verschillende items, zoals huisjes, animated, sceneries en figuurtjes perfect gecombineerd kunnen worden tot een volwaardig beeld.

De nieuwe huisjes en animated items; Zijn zowel battery operated en hebben ook een aansluiting tbv een adapter. Hebben een lage basis als fundament waar de techniek in is verwerkt en beschikken over veel originele details en beweging.

Voor battery operated items beschikt Hogewoning ook over de exclusieve ‘Battery Saver Kits’ met USB aansluiting welke reguliere losse batterijen overbodig maken en welke toepassing dus ook beter is voor ons milieu en uw portemonnaie.

Sfeerbeeld Santaville

De nieuwe collectie is gecompleteerd met accessoires en additionele artikelen als hekjes, dieren, lantaarns, kunstsneeuw, straatsteentjes op rol, boompjes etc. etc.

De intentie van Hogewoning is om Santaville jaarlijks verder uit te bouwen tot een volwaardig programma, welke perfect naast de bekende merken kan bestaan en extra mogelijkheden toe voegt voor de vele fans van collectables.

Deze nieuwe collectie Santaville ligt vanaf oktober 2025 in de winkel.

Bekijk hier de brochure: Brochure Santaville

Bekijk de collectie hier: Collectie Santaville

Namens Santaville,
www.hogewoning.com