Verslag bezoek Lemax Europe 2024

Zaterdag 4 mei 2024 waren wij te gast bij Lemax Europe in Roelofarendsveen. Hier is het hoofdkantoor van Lemax Europa. Arie Vuijk eigenaar en gastheer van deze dag samen met zijn team Yvonne, Johan, Mike en Joep hebben ons ontvangen in de mooie showroom op de tweede etage langs de A4. Daar zullen de meeste nu wel aan denken als ze langs dit pand rijden.

De groep van de ochtend.

Na iedereen welkom te hebben geheten neemt Arie het woord en verteld over de nieuwe adapters van 2024 en het hoe en waarom. Daarnaast wordt de nieuwe binnendoos getoond die langzaam de piepschuim binnen doos gaat vervangen. Na koffie en overheerlijk gebak mocht iedereen zijn gang gaan door overal foto’s en filmpjes van te maken. De geheel in tudor stijl showroom is een walhalla voor de kerstdorp liefhebber en wij hebben dan ook alleen maar lachende gezichten gezien. Steeds in kleine groepjes wordt ook de Spookytown showroom een etage lager bezocht. Na afloop krijgen de aanwezige nog een bijzonder presentje en een catalogus gaat iedereen weer naar huis.

Klik hier voor een compleet foto album van deze dag van diverse leden:
https://myalbum.com/album/a2bN2TbjNpKBmt/?invite=0f5e456f-5095-42cf-8e78-6333561519ff

De groep van de middag

Wij danken Arie en zijn team voor de geweldige ontvangst op een plek waar je eigenlijk niet kunt komen. De uitnodiging voor volgend jaar staat alweer op de agenda dus wees er snel bij als de volgende uitnodiging begin volgend jaar online komt. Ook dan zal gelden vol is helaas vol, er is echt maar plek voor 2x 25 personen.

Raymond, Floris & Jan