Verslag TuinCentrum Meeting Osdorp 2023

Als eerste tuincentrum zijn wij wederom uitgenodigd door de familie Ottenhof. Meer dan 220 leden komen af op deze meeting en zo konden de leden een uur eerder dan normaal het tuincentrum in. Niek heet ons welkom eerst vanaf de luifel en later in het TuinCafé. Na de ontvangst met koffie, thee en een koek, saucijs of kaasbroodje is er nog een kleine loterij. Zes aanwezige leden hebben een mooi Lemax huisje ontvangen. Na de bouwers, waaronder bekende van onze club Bianca, bedankt te hebben heeft Niek nog een mooie korting voor de leden op alle Lemax en Luville.

Na het welkom bij Mike in zijn tuincafé lopen wij met elkaar terug naar het begin van het kerstdorp. De Efteling muziek komt ons al tegemoet als wij de hoek om lopen. Prachtig decor en naar wij weten een hoop werk in de bewegende delen staat het display er heel erg fraai opgesteld. Daarnaast nieuw voor tuincentrum Osdorp is dit jaar de volledige serie van Luville. Ook hier is een mooie display gebouwd en rondom zijn alle items volop te verkrijgen.

De vorig jaar geïntroduceerde winkelstraat is weer terug en dit keer wat breder van opzet aangekleed met prachtige bomen en een mooie klinkervloer. Wij hebben heel veel volle winkelkarren zien gaan en hoop dat iedereen alles na de kassa even heeft getest. Dank dat jullie er bij waren!

Hier een kleine foto impressie van 2023 :

Wij ontvingen heel veel leuke foto’s van onze leden en die vind je hier:
https://myalbum.com/album/fyCLAPNh4y6B9E/

Veel dank aan TC Osdorp en Kersthuisje.nu, zie ook : www.kersthuisje.nu

Floris, Raymond & Jan.