Verslag TuinCentrum Meeting Intratuin Lochem 2022

Als derde tuincentrum zijn wij te gast in Lochem. Ruim 40 leden reizen af naar Gelderland om daar te gast te zijn bij Gerjan en Herma bij “hun” tuincentrum. Beide zijn ook lid van de KerstdorpClub en nodigde ons uit eens langs te komen. Vanmorgen ontwaakt in het zeer landelijke Bathmen en binnen 15 minuten bij Intratuin.

Via het tuincafe lekker eerst aan de koffie en koek kunnen wij naar binnen. Een mooie korting op alles wat voor de dorpen is en ook nog twee karren vol met items tegen zeer bijzondere prijzen waar ook weer deze korting af ging.

Daarna gaan wij met elkaar naar de diverse dorpen kijken en het ziet er fraai uit. Merken als Lemax, MyVillage, Jägerndorfer, Luville, Elfstede Dickensville en Intratuin eigen merk. De twee karren hebben de nodige aftrek en iedereen heeft er wat op kunnen vinden.

Via de zeer sfeervolle kerstafdeling komen wij weer bij het tuin cafe waar wij diverse leden lekker aan de lunch zien zitten. Het is een geslaagde dag geweest aan oost kant van Nederland. Gerjan en Intratuin Lochem bedankt!

Hier een kleine foto impressie van 2022 :

Wij ontvingen heel veel leuke foto’s van onze leden en die vind je hier:
https://myalbum.com/album/YEerdFSNTA5B/

Veel dank aan Intratuin Lochem

Floris & Jan.

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: