Weggeefactie’s 2022

Vanaf de week na de KerstdorpClub ClubDag geven wij elke week een item weg via Facebook en Instagram. Elke week een ander item van een van onze sponsoren. Wij proberen deze maandag- of dinsdagavond online te zetten en trekken dan in de loop van de zaterdag erna een winnaar.

De video’s staan alleen op onze website, Facebook en Instagram en je kunt meedoen door de video of een screenshot ervan te delen op je eigen tijdlijn. In die post tag je de KerstdorpClub én de sponsor van het item. Van dat geheel maak je weer een screenshot en die stuur je op naar kerstdorpclubwinactie@ziggo.nl ovv het merk en naam van het item. Uiteraard doe je alleen mee als je het item ook wil winnen, het doorverkopen van gewonnen items wordt niet gewaardeerd.

Hier de reeds afgelopen weggeef acties van 2022;

Heb je vragen, stel ze ons gerust!

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: