Village D-Lights nu ook in NL!

Village D-Lights is een kwartaal blad voor en door Department 56 verzamelaars. Ook wordt het blad ondersteund door Department 56 en is er regelmatig een stuk te lezen van Melinda Seegers beter bekend als Ms Lit Town.

Nieuw in Nederland!

Elk kwartaal worden nieuwe items besproken en zijn er displays van andere verzamelaars te zien. Heel soms staan hier ook inzendingen uit Nederland in.

De uitgever van het kwartaalblad heeft ons gevraagd of wij eens willen kijken naar de mogelijkheid om als een soort van uitgifte punt in Nederland en omgeving te gaan fungeren. Samen met Phil Renninger hebben wij eea uitgezocht hoe wij een grotere hoeveel bladen naar Nederland krijgen en deze vanuit hier weer bij de geïnteresseerde krijgen.

Volgende blad verwachten wij medio oktober in Nederland.

Ruim 20 leden hebben aangegeven eens een jaar te willen proberen. De prijs is voor 2022, nu alles binnen is, uitgerekend op 16 euro per blad. Verzonden naar België, Duitsland, Luxemburg of Italië kost 20 euro per blad. In dit bedrag zit de aanschaf van het blad, kosten internationale betaling, verzenden naar Nederland, invoerrechten, enveloppe en portokosten. Ik neem steeds 1 jaar af dus je koopt dus steeds 4 bladen, wil je verder niet verlengen vervalt na 4 bladen gewoon de aanschaf. Uiteraard zal ik na het 4e blad wel vragen of je door wil blijven gaan of stopt. Let op! op is echt op!

De leden die zich hebben aangemeld hebben ondertussen van ons bericht ontvangen dat hun aanmelding is ingeschreven. Wij hebben nog een paar exemplaren, heb jij interesse of vragen mail ons dan even via : jankoljr@me.com

NOOT! Wij hadden 40 bladen ingekocht en zijn nu allemaal naar de leden. Bij interesse zal ik vragen of er nog bladen van Q1 en Q2 beschikbaar zijn en zal ik dan mee laten komen met Q3. Mocht dat lukken vraag ik je opnieuw of je deze nog wil en na bijbetalen zal ik je deze toesturen.

Geef je hieronder op voor de twee resterende bladen van 2022 Q3 en Q4;

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

2 gedachten over “Village D-Lights nu ook in NL!

  1. I am happy to be able to receive this wonderful magazine in Italy. In Italy, the transition of the Christmas villages is relatively recent and it is difficult to find the buildings of department 56 which, in order to have them, must mainly be imported from the USA. There
    magazine will increase my knowledge of villages ❤️. sorry for my bud English

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: