Village D-Lights nu ook in NL!

Village D-Lights is een Engelstalige kwartaal uitgave voor en door Department 56 verzamelaars. Ook wordt de uitgave ondersteund door Department 56 en is er regelmatig een stuk te lezen van Melinda Seegers beter bekend als Ms Lit Town. In 2022 hebben wij voor het eerst op regelmatige basis Village D-Lights in Nederland ontvangen en kunnen lezen. Ook zijn er uitgaven gegaan naar Duitsland, België, Frankrijk, Portugal, Denemarken, Engeland, Italië én Australië.

img_3389-1024x702.jpg
Nieuw in Nederland!

Elk kwartaal worden nieuwe items besproken en zijn er displays van andere verzamelaars te zien. Heel soms staan hier ook inzendingen uit Nederland, België en Italië in en als het goed is in Q1 van 2023 weer een bekende van ons uit Nederland.

De uitgever van de kwartaal uitgave heeft ons gevraagd of wij als een soort van distributie punt in Nederland en omliggende landen willen gaan fungeren. Samen met Phil Renninger hebben wij eea uitgezocht hoe wij een grotere hoeveel bladen naar Nederland krijgen en deze vanuit hier weer bij de geïnteresseerde krijgen.

Uitgave Q4 van 2023 is in aantocht!

Ruim 40 leden uit Nederland, België, Duitsland en Italië hebben hebben dit geprobeerd in 2022 en wij maken ons vast op voor een nieuw seizoen. De prijs is voor 2023 is nu nog niet helemaal bekend maar wij hopen het te kunnen houden op €17 per uitgave. Verzonden naar Duitsland, België, Frankrijk of Italië kost €22 per uitgave, naar Engeland €23 per uitgave. In dit bedrag zit de aanschaf van de uitgave, kosten internationale betaling, verzenden naar Nederland, invoerrechten, enveloppen en portokosten naar jou toe.

Ik neem steeds 1 jaar af dus je koopt dus maximaal 4 uitgaven, later in een seizoen instappen kan ook. Wil je na uitgave 4 niet verder verlengen vervalt na de 4e uitgave gewoon de aanschaf. Je betaald altijd vooruit voor een heel jaar. Uiteraard zal ik na de 4e uitgave wel nog even vragen of je door wil blijven gaan of stopt, zelf opzeggen is gewenst. Let op! op is echt op!

De leden die zich hebben aangemeld hebben ondertussen van ons bericht ontvangen dat hun aanmelding is ingeschreven. Wij hebben nog een paar exemplaren, heb jij interesse of vragen mail ons dan even via : jankoljr@me.com

Na ontvangst van je mail zal ik deze eerst aan je bevestigen en op een later moment stuur ik je een betaal verzoek voor het betalen van de bladen in 2023. Dus afhankelijk wanneer je instapt voor 1,2,3 of 4 bladen. Begin 2024 vraag ik je dan weer om mee te doen of je wilt stoppen voor een nieuw seizoen. Na het blad van Q4 stopt het dan automatisch en bepaal jijzelf of je door wil gaan en krijg je daarna wederom een nieuw betaal verzoek.

Geef je hieronder op voor de uitgaven van 2023. Wij verwachten Q4 medio april 2024;