Village D-Lights nu ook in NL!

Village D-Lights is een kwartaal blad voor en door Department 56 verzamelaars. Ook wordt het blad ondersteund door Department 56 en is er regelmatig een stuk te lezen van Melinda Seegers beter bekend als Ms Lit Town. In 2022 hebben wij voor het eerst op regelmatige basis het blad in Nederland ontvangen en kunnen lezen. Ook zijn er bladen gegaan naar Duitsland, België en Italië.

Nieuw in Nederland!

Elk kwartaal worden nieuwe items besproken en zijn er displays van andere verzamelaars te zien. Heel soms staan hier ook inzendingen uit Nederland, België en Italië in en als het goed is in Q4 weer een bekende van ons.

De uitgever van het kwartaalblad heeft ons gevraagd of wij eens willen kijken naar de mogelijkheid om als een soort van distributie punt in Nederland en omgeving te gaan fungeren. Samen met Phil Renninger hebben wij eea uitgezocht hoe wij een grotere hoeveel bladen naar Nederland krijgen en deze vanuit hier weer bij de geïnteresseerde krijgen.

Volgende blad verwachten wij medio februari in Nederland.

Ruim 40 leden uit Nederland, België, Duitsland en Italië hebben hebben dit geprobeerd in 2022 en wij maken ons vast op voor een nieuw seizoen. De prijs is voor 2023 is nu nog niet helemaal bekend maar wij hopen het te kunnen houden op 16 euro per blad. Verzonden naar België, Duitsland, Luxemburg of Italië kost 20 euro per blad. In dit bedrag zit de aanschaf van het blad, kosten internationale betaling, verzenden naar Nederland, invoerrechten, enveloppen en portokosten. Ik neem steeds 1 jaar af dus je koopt dus steeds 4 bladen, wil je verder niet verlengen vervalt na het 4e blad gewoon de aanschaf. Je betaald altijd vooruit voor een heel jaar. Uiteraard zal ik na het 4e blad wel vragen of je door wil blijven gaan of stopt. Let op! op is echt op!

De leden die zich hebben aangemeld hebben ondertussen van ons bericht ontvangen dat hun aanmelding is ingeschreven. Wij hebben nog een paar exemplaren, heb jij interesse of vragen mail ons dan even via : jankoljr@me.com

Geef je hieronder op voor de nieuwe bladen van 2023. Wij verwachten Q1 medio mei 2023;

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

2 gedachten over “Village D-Lights nu ook in NL!

  1. I am happy to be able to receive this wonderful magazine in Italy. In Italy, the transition of the Christmas villages is relatively recent and it is difficult to find the buildings of department 56 which, in order to have them, must mainly be imported from the USA. There
    magazine will increase my knowledge of villages ❤️. sorry for my bud English

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: