D56 Club

Wie / wat is de D56 Club;
De D56 Club is opgericht door de Managing Partners van de OGF Foundation. Zij zijn, net als jij, al vele jaren fervente Department 56 Collectors. Hun talent voor het bouwen van kwaliteitsdisplays heeft geresulteerd in coverstory’s voor nationale tijdschriften en veel YouTube-video’s. Een van onze beherende leden host de zeer populaire Epic Christmas-video’s op YouTube.

Wij zagen de behoefte aan een communicatietool die de hele D56-verzamelaars gemeenschap one-stop-shopping biedt voor hun D56-sociale media. Ons Forum is interactief en werkt in realtime. Het staat 24/7 voor je klaar. Alle berichten en discussielijnen zijn gemakkelijk te volgen en alle berichten worden weergegeven zonder dat u vaak hoeft te klikken om alles te zien. Die tijd is voorbij met het D56 Club Forum. Wij beloven onze leden dat we de beste plek voor u zullen zijn om al uw D56 Club-gebeurtenissen bij te houden.

Wordt lid van de Department 56 Club;
De D56 Club bieden twee soorten lidmaatschap aan. Forumleden hebben gratis toegang tot de meeste inhoud die beschikbaar is op het D56 Club forum. Department 56 Club leden zijn heel speciaal voor ons omdat zij de activiteiten van dit Forum financieel ondersteunen. Omdat wij 100% door leden worden gefinancierd, belasten we onze leden niet met vervelende advertenties. Een lidmaatschap kost jaarlijks $25

Gedurende een beperkte tijd tijdens onze eerste opstart ontvangen Department 56 Club leden een waardevol geschenk, een accessoire dat nog nooit eerder beschikbaar was voor D56 verzamelaars. Dit accessoire is het geesteskind van een van onze gewaardeerde leden van het Management Team. Vele, vele jaren geleden wapperde op het D56 Wereld hoofd kwartier in Eden Prairie, een prachtige D56-vlag over de hoofd kwartier faciliteiten.

Het welkomstgeschenk

Ongetwijfeld zijn maar heel weinig D56 verzamelaars hiervan op de hoogte, laat staan ​​dat ze hem hebben gezien. Wij hebben en zijn eigenaar van deze prachtige vlag. Nu voor de eerste keer kunt u dit prachtige nieuwe accessoire cadeau (op = op) krijgen door lid te worden van Department 56 Club. Dit mooie cadeau is gemaakt van wit metaal, is zwaar en kan op zichzelf staan ​​zonder gelijmd te hoeven worden. En dat is niet alles, leden van de Department 56 Club hebben toegang tot de enige content van zeer wenselijke leden. Het wordt steeds beter. Ze kunnen speciale Limited Edition-accessoires kopen die nog nooit eerder zijn gedaan, wat zeer wenselijk is. Geen zorgen, deze speciale accessoires zullen niet concurreren met D56 producten. Het draait allemaal om het ondersteunen van Department 56 bij al onze inspanningen.

Geschenk aangekomen in Nederland

Om lid te worden van Department 56 Club, volgt u dit eenvoudige proces, stuurt u een e-mail naar bv@fairpoint.net en ontvangt u een lidmaatschapsaanvraag of bezoek onze website en de webshop.

De KerstdorpClub is ambassadeur van de D56Club;
In april hebben wij ons aangesloten bij de D56 Club en zijn hierdoor ook meteen ambassadeur geworden voor Nederland en omliggende landen. Dit zullen wij samen met de D56 Club in de komende maanden vorm gaan geven.

De D56 Club heeft begin van dit jaar 2022 een eigen item laten ontwerpen en deze lijkt nu eind mei uitgeleverd te gaan worden. De Santa’s Jeep en Toy trailer is bedacht door Brian en Elizabeth samen met ontwerper Adam. Het item is volledig uitverkocht en aan een nieuw item wordt nu gewerkt.

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: