Winnaar ideeënbus 2017

Ook in 2016 is er door PeHa uit Sneek een ideeën wedstrijd uitgeschreven. De fabrikant van de bekende Dickensville Friese Elfsteden serie vraagt aan de leden van de KerstdorpClub met ideeën te komen die in de serie kunnen worden toegevoegd.

Schaatsbank in Floris zijn dorp van 2019.

In 2017 wordt tijdens de jaarlijkse clubdag de winnaar bekend gemaakt. Dit keer is het onze Floris die als echte Elfsteden fan de eerste prijs heeft gewonnen met zijn idee van het schaatsbankje bij het keerpunt in Dokkum samen met de winter leiboom.

Bekendmaking winnaar 2017.

Later dat jaar gaan een aantal leden op bezoek in Sneek, het hoofdkantoor van PeHa en krijgt Floris de eerste exemplaren uitgereikt.

Overhandiging eerste exemplaar van de winter Leiboom.
En het eerste exemplaar van de schaatsbank nabij het keerpunt in Dokkum.

Overige foto’s;

Een trotse winnaar!

Meer info en te koop bij oa : www.friese-producten.nl