Verslag TuinCentrum Meeting Intratuin Ter Aar 2024

Als tweede tuincentrum zijn wij uitgenodigd door Intratuin in Ter Aar en weten ruim 150 leden de weg te vinden naar Tosja en Matthieu “hun” tuincentrum. Tosja, lid van de KerstdorpClub, nodigde ons uit namens haar werkgever Jan Willem langs te komen in Ter Aar na een succesvol eerste bezoek in 2023.

Het leek bij aankomst mooi droog te zijn maar na enkele minuten giet het pijpenstelen en laat Tosja ons vast binnen in de entree. Vanuit daar gaan wij met elkaar tegengesteld naar het vernieuwde tuincafé, Eerst lekker aan de koffie of thee met een overheerlijke cannoli. Na ons praatje dankt Tosja alle aanwezigen voor hun komst en mag namens Intratuin Ter Aar aan alle aanwezige ingeschreven leden een Moss mat van MyVillage weggeven.

Na deze geweldige ontvangst gaan wij terug naar het begin van het tuincentrum om zo te genieten van de gehele en vooral sfeervolle kerstshow. De dorpen afdeling is dit keer verder weg vanaf de ingang en komen na het speelplein binnen bij de eerste displays van Lemax. Via een tunnel met Spooky Town komen wij bij de display van MyVillage, Glida en Jägerndorfer. Even verderop de displays van Luville waarna je bij een landkaart van Nederland komt waarop groots alle items van Intratuin staan. Klein detail dat de mannen van de Kerstdorpbouwers hieraan hebben gewerkt samen met onze Raymond! Deze kaart was mooi te bekijken vanaf een verhoging, erg leuk gedaan!

Tosja, Jan Willem en Matthieu dank voor de geweldige dag!

Hier een kleine foto impressie van 2024 :

Opkomst 2024 toen het nog net aan droog was…
Met elkaar schuilen in de entree.
Ontvangst met Koffie, Thee en Cannoli.
Dankwoord van Tosja namens Jan Willem en Matthieu en het kado.
Een trotse bouwer bij zijn landkaart!
Bij iets hogere temperaturen stonden de mannen te bouwen in hun korte broek boven op Nederland.

Wij ontvingen heel veel leuke foto’s van onze leden en die vind je hier:
Klik hier voor een uitgebreid fotoverslag welke wij van diverse leden hebben ontvangen.

Veel dank aan Intratuin Ter Aar

Floris, Raymond & Jan.