Verslag TuinCentrum Meeting Osdorp 2024

Als eerste tuincentrum in 2024 zijn wij uitgenodigd door de familie Ottenhof. Meer dan 230 leden komen af op deze meeting en zo konden de leden een uur eerder dan normaal het tuincentrum in. Niek heet ons welkom eerst vanaf de luifel en later in het restaurant ’t Tuinterras. Na de ontvangst met koffie, thee en een koek, krijgen alle inschrijvende leden een presentje namens het tuincentrum van Lemax. Na de bouwers, waaronder bekende van onze club Bianca, bedankt te hebben heeft Niek nog een mooie korting voor de leden op alle Lemax, Luville en MyVillage.

Na het welkom in het tuincafé lopen wij met elkaar terug naar het begin van het kerstdorp. De Efteling muziek komt ons al tegemoet als wij de hoek om lopen. Prachtig decor en naar wij weten een hoop werk in de bewegende delen staat het display er heel erg fraai opgesteld.

Onze Jan liet eerder bij DoubleMe een scan van zichzelf maken.

Dit jaar heet Niek i.s.m. het bedrijf DoubleMe de mogelijkheid geboden een 3D scan van jezelf te laten maken. Het bedrijf uit Zwanenburg is aanwezig met een ingenieus apparaat waarin je in enkele seconden een scan van jezelf laat maken waarbij meer dan 240 beelden van je worden gemaakt. Na het inschrijven maakt eigenaar Frank een scan welke je op 2 november kunt komen ophalen in het tuincentrum. Ja je leest het goed er komt een herkansing, noteer alvast 2 november in je agenda!

Wij hebben vandaag ruim 40 leden mogen laten scannen en kijken uit naar de resultaten die op 2 november aan de leden wordt uitgereikt. Vandaag koste een scan 49,95 per persoon. Je kon maximaal met 2 volwassenen en 1 kind er op. Maar ook zagen wij ouders met een wat groter kind die in 2 delen werden gescand en later aan elkaar worden geplakt. Ook was er een heuse veldwachter uit Lunteren in vol ornaat. Een tweede afdruk van de zelfde scann koste vandaag 34,95.

Ondertussen kunnen de leden lekker shoppen tussen alle nieuwe items van 2024 of eerder uitgebrachte items. Ook dit jaar nieuw is het Glida systeem welke naast de gebruikelijke winkel presentatie ook het display van Jan met de op de clubdag getoonde display met de LuVille Sinterklaas boot nabij de nieuwe Zaanse huisjes.

Niek vraagt ons ook nog de Magische kerst Winterfair 2024 onder de aandacht te brengen op vrijdag 1 november as. Deze is van 12:00 tit 21:00 uur met mooie kortingen, kersttrends, kerstmarkt en workshops.

Oh ja en nog maar 11 zondagen en dan is het alweer kerst! Dus wij gaan nu van de periode #nual naar #bijna !

Hier een kleine foto impressie van 2024 :

Wij ontvingen heel veel leuke foto’s van onze leden en die vind je hier:
Foto’s van de meeting in 2024

Veel dank aan TC Osdorp en Kersthuisje.nu, zie ook : www.kersthuisje.nu

Floris, Raymond & Jan.