Sponsor – Kerstdorpfan.nl

Even voorstellen, mijn naam is Ilonka en ik ben de eigenaar van Kerstdorpfan.nl

Mijn webwinkel is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby, het bouwen van een eigen kerstdorp. Met veel passie heb ik in het verleden een eigen kamer vullend kerstdorp verzameld. Ik heb mijn eigen collectie telkens uitgebreid door aankoop van tweedehands kerstdorpen. 

Mijn eerste aankopen heb ik via de Nederlandse website ‘Marktplaats’ gedaan. Helaas werd ik vaak teleurgesteld, omdat artikelen toch niet geleverd werden zoals ze omschreven werden. Vaak bleken verpakkingen kapot of de items niet compleet of beschadigd. Ook de wijze van verzenden en verpakken was vaak heel slecht. 

Doordat ik steeds meer dubbele items in mijn bezit kreeg en ook vond dat het verkopen en verzenden van de prachtige kerstdorp artikelen veel beter zou kunnen, heb ik in mei 2017 besloten om een eigen webshop op te zetten; Kerstdorpfan.nl Ik heb dus echt mijn droom kunnen verwezenlijken, van mijn hobby mijn beroep maken!

Ik heb mij vooral toegelegd op artikelen van het merk Lemax. Verder verkoop ik ook artikelen van de merken Luville, Department56, Mr.Christmas, Dickensville, Jägerndorfer, Intratuin, Typisch Hollands en MyVillage.

Wat betreft het merk Lemax kan ik ondertussen zeggen dat ik het grootste aanbod heb van nieuwe (ook artikelen die Retired zijn) en gebruikte artikelen. Het is voor mij een uitdaging om elk jaar als eerste de nieuwe collectie te kunnen laten zien en te kunnen leveren.

Met veel enthousiasme ben ik altijd op zoek naar exclusieve, aparte en retired items. Ik importeer zelf veel artikelen vanuit de Verenigde Staten. Zo kan ik artikelen aanbieden op mijn website die nooit in Europa uitgebracht zijn (bijvoorbeeld van Carole Town, Coventry Cove, Summer Americana en Toys-R-Us).

Ik besteed veel aandacht aan de artikelomschrijvingen op mijn website. Ik vind het belangrijk dat de omschrijving en de foto’s van het artikel overeen komen met het artikel dat je ontvangt. Bij de artikelomschrijving tref je de staat van het artikel aan. Nieuw of gebruikt, met of zonder originele doos, met of zonder adapter etc. Mocht een artikel beschadigd of niet compleet zijn vermeld ik dit altijd in de artikelomschrijving. Ik vind het heel belangrijk dat je een eerlijk beeld krijgt van wat je bij mij koopt. 

Ik maak van alle gebruikte items op mijn website foto’s, zo kun je ook precies zien hoe het artikel er uitziet. Ben je op zoek naar een speciaal Lemax artikel? Stuur me gerust een e-mail. Als ik het item niet op voorraad heb, dan zet ik het artikel op de klantenwensenlijst. Zodra ik het artikel gevonden heb stuur ik je (uiteraard vrijblijvend) een e-mail. 

Ik verzend wereldwijd! Om verzendkosten te besparen is het mogelijk om orders op te sparen. Orders opsparen is gratis en je betaalt dan maar 1x verzendkosten. 

Heb je vragen, wensen of ideeën, neem gerust contact met mij op!

Ilonka
www.kerstdorpfan.nl

Plaats een reactie