Verslag TuinCentrum Meeting Intratuin Lisse 2022

Als vierde en tevens laatste tuincentrum meeting van 2022 zijn wij te gast in Lisse in samenwerking met Mickey en Boy van de Kerstdorpbouwers. Ruim 100 leden reizen af naar Zuid Holland om daar te gast te zijn bij Kevin en “zijn” tuincentrum. Dit tuincentrum is echt net open en nog niet alles was misschien zoals wij gewend zijn maar de opkomst was enorm, dank daarvoor!

Boy & Mickey hebben eerder in het najaar bijgestaan met de opbouw van een klein deel van het dorp en hebben daar ook hun billboard achter gelaten. Wij zijn benieuwd hoevaak wij deze ergens op facebook zullen terug zien. Denk ook meteen even aan het abonneren op hun you-tube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCSelkm8J6ORoXKWe3LsEqHQ

Via het tuincafé, de bekende woorden van welkom en uitleg van de dag kan iedereen naar het dorp. Anders dan bij andere meetings geld de korting vandaag op de gehele kerstafdeling dus nu ook op de ballen en kerstboom lampjes.

Dit was tevens de laatste tuincentrum meeting van het seizoen 2022 en gaan wij even genieten van onze eigen bouwsels thuis en in de Koepelkathedraal. Denk nog even aan de Display Wedstrijd 2022 tot en met 5 december as. Info uiteraard elders op onze website.

Hier een kleine foto impressie van 2022 :

Wij ontvingen heel veel leuke foto’s van onze leden en die vind je hier:
https://myalbum.com/album/Gr2JvvC7byh4/

Veel dank aan Intratuin Lisse en de organisatie van de Kerstdorp Bouwers!

Floris & Jan.

Gepubliceerd door Jan Kol Jr.

Auteur

Eén opmerking over 'Verslag TuinCentrum Meeting Intratuin Lisse 2022'

  1. Wat fijn dat jullie zo vriendelijk zijn ontvangen door het Tuincentrum en Mick en Boy…hoop dat we volgend seizoen 23 weer van alle Tuincentra kunnen genieten met alle Leden elkaar weer eens ontmoeten en bijelkaar kunnen komen!! Volgende keer gaan we weer gezellig mee met jullie…nog fijne dagen,weken met het bouwen van jullie Dorpen… groetjes van John en Monika Geutjes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: