Sponsor- FelinaWorld

logo felinaworld

FelinaWorld is de grootste officieel erkende e-commerce retailer in Europa voor de populairste kerstdorpencollecties en voor kunstkerstbomen. In onze productcatalogus vindt u een selectie van ongeveer 2000 producten van de bekende kerstdorpmerken: Lemax, Luville, Efteling & Jaegerndorfer en van de beste kunstkerstbomen: Triumph Tree & Black Box bomen.

Een uitstekende klantervaring staat bij FelinaWorld hoog in het vaandel en uw bestelling wordt altijd met de grootst mogelijke zorg verwerkt. Wij bieden de beste producten en uitstekende klantenservice met internetprijzen. Onze diensten omvatten veilige betaalmethoden en we werken met verschillende transporteurs om overal in Europa en in veel overzeese landen te leveren. Onze leveringen zijn gegarandeerd en u vindt bij ons een zeer betrouwbare winkel.

UK_Lemax_nw-2-Hersteld

Onze online winkel is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag geopend. Met andere woorden: wij zijn het hele jaar geopend en niet alleen vóór de kerstperiode. U kunt altijd contact met ons opnemen. Onze tevreden klanten zijn het bewijs dat wij een gewaardeerde winkelervaring bieden.

Snelle verzending en levering
Het bestel- en verzendproces is volledig geautomatiseerd. Wij werken samen met diverse professionele servicepartners. Onze fulfilmentpartner Montapacking verzorgt de voorbereiding van uw pakketten en wij werken samen met verschillende vervoerders zoals PostNL, DPD, UPS die uw pakket bij u op locatie afleveren.

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst en uw bestelling voor 12.00 uur geplaatst wordt, wordt uw pakket dezelfde dag klaargemaakt en verzonden! De verzendtijden variëren afhankelijk van uw bezorglocatie, maar de meeste pakketten worden in heel Europa binnen 1 tot 5 dagen afgeleverd.

Veilige en beveiligde betalingen
FelinaWorld biedt meerdere veilige betaalmogelijkheden aan. Deze betalingsmogelijkheden zijn afhankelijk van uw land. U kunt uw bestellingen betalen met bijvoorbeeld creditcard, Paypal of IDEAL.

Annulering & Retourneren
Heeft u iets besteld, maar bent u van gedachten veranderd of komt het niet overeen met wat u had verwacht? Binnen 14 dagen na ontvangst van een product kunt u het product in de originele en onbeschadigde verpakking retourneren en betalen wij uw bestelling terug.

Garantie
FelinaWorld is een officiële verkoper van alle producten die in de winkel worden getoond. Wij hebben langdurige relaties met alle fabrikanten en hierdoor bent u verzekerd van productgaranties, omdat u altijd aanspraak kunt maken op de fabrieksgarantie. Dit betekent dat u minimaal 12 maanden garantie heeft en de bijbehorende garantievoorwaarden van het specifieke product.

Kwaliteit van de dienstverlening
FelinaWorld is een van de weinige online winkels die gecertificeerd is met Trusted shops. Deze Europese kwaliteitscertificering wordt ieder jaar vernieuwd en u kunt er zeker van zijn dat FelinaWorld voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen voor online handel. Uw bestellingen zijn veilig bij FelinaWorld!

Wil je bestellen bij FelinaWorld? Ga dan snel naar de webshop: www.Felinaworld.com